Archives for april 2010

3 Nieuwe aktiviteiten

Lieve vrienden,

Temidden van een heerlijke huizenjacht en lentegezoem, even een kort bericht ivm 3 nieuwe aktiviteiten sjamanisme die op het programma staan. Hieronder kan je het overzicht vinden:

Warme groet

Griet en Roel

Licht van Transformatie:

Sjamanistisch Healingweekend – 22 & 23 mei

Deze sjamanistische workshop richt zich op het werken met Spiritueel Licht in sjamanistische healing, meditatie en gebed. Je leert hoe je kan werken met de levensbrengende Lichtkracht voor transformatie, healing en bewustwording vanuit de tijdloze dimensie van de ziel. Naast het werken voor healing en transformatie, zullen we ook werken met rituelen, healing voor de Aarde, opheffen van zwaarte in de voorouderlijn en transfiguratie.

>>> Klik hier voor meer over “Licht van Transformatie”

“Ecdysis – Wijsheid van Slang:

Sjamanistische 3-daagse – 2 tem 4 juli

“Ecdysis” is het afwerpen van de oude huid: een proces van transformatie dat in vele sjamanistische culturen geëerd wordt. In deze intensieve sjamanistische driedaagse werken we met 4 verschillende rituelen voor transformatie:

– werken met de Sjamaantrom
– Vuurceremonie voor Healing
– 2 Zweethutceremonies
– 2 Heilig Bad-ceremonies.

Dit geheel vormt een krachtige poort voor wie de oude huid wil loslaten en het leven vernieuwd wil betreden.

>>> Klik hier voor meer over “Ecdysis – Wijsheid van Slang”

Sacred Burial: “Omarming van de Aarde”

Sjamanistische 4-daagse te Orval:
22 tem 25 juli  &  5 tem 8 augustus

Het ritueel van de Sacred Burial is een oude traditie die sinds vele eeuwen in verschillende culturen wordt aangewend voor healing, vernieuwing en transformatie, als vision quest of overgangsrite. Het is een ritueel van verstilling en diepe communie met de Aarde.

In het Sacred Burial Ritueel graaf je je eigen graf, waarin je een nacht van duisternis, stilte, overgave en gebed zal doorbrengen. Een ritueel van ontvankelijkheid, stilte en overgave aan de aarde.

>>> Klik hier voor meer over “Sacred Burial”

Reacties kan je hieronder te posten.

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.