Archives for juli 2016

Vergevingsmeditatie door Michael Beckwith (Video)

Wanneer we vergeven maken we onszelf vrij. Het is ongetwijfeld één van de grootste krachten die we in ons leven kunnen cultiveren. In deze korte video begeleid Michael Beckwith je doorheen een krachtige vergevingsmeditatie die ik graag met je deel.

Ik herinner me hoe mijn leraar me vele jaren geleden sprak over de kracht van vergeving. Hij liet me zien hoe we allen verbonden zijn, en hoe belangrijk het is dat we ons vrij kunnen voelen, opdat we ons losmaken van de patronen uit het verleden en zelf een nieuwe bestemming kunnen creëren voor onszelf.

Vergeving betekend niet dat je goedkeurd wat is gebeurd. Het is geen validatie van wat er was. Vergeving is het vrijmaken van jezelf uit de kluisters van haat en wrok, opdat je je leven zelf kan vormgeven, en je beperkende patronen niet moet herhalen.

Laten we loslaten wat was, en ons hart openen voor wat komt. Laat vandaag de dag zijn waarop je rechtstaat en zegt: “ik maak er iets geweldig van, wat er ook gebeurd”.

Ik wens je die kracht!
Roel

Visions of Grace – 7 of 14 dagen Visionair schilderen (Video)

We zijn enorm blij dat Vera Atlantia en Kuba Ambrose na 2 schitterende korte workshops in 2015 nu voor het eerst de zuivere Misch-techniek zullen komen aanleren in Belgie, gedurende de 7 of 14 daagse workshop Visions of Grace.

In deze video toon in je wat je mag verwachten, met beeldmaterialen uit hun cursussen wereldwijd.

Het is de eerste keer dat in België de Misch-techniek met tempera en olieverf zal onderwezen worden en wij zijn super enthousiast dit te mogen organiseren. Ook absolute beginners kunnen deelnemen! Dat is net het mooie aan werken met Vera en Kuba: ze kunnen zowel beginners als gevorderde schilders helpen om niet enkel met deze techniek te werken, maar ook hoe je je eigen verbinding met de spirituele dimensie kan vormgeven in sacrale, helende kunst.

Kuba was een persoonlijke assistent van Ernst Fuchs, de Meester-kunstenaar die de Misch-techniek leerde aan vele mensen. In de video kan je wat meer vernemen over de geschiedenis en toepassing hiervan.

Wij zijn heel dankbaar voor deze kans en zullen gedurende de 14 dagen workshop mee schilderen. Het is een unieke kans om dit in Belgie te kunnen meemaken. Er is ook een vroegboekkorting tot 15 juli.

Voor meer info klik deze link: Visions of Grace – 7 of 14 dagen Visionair schilderen.

Wie weet tot dan!
Roel