Mannen Zweethut Ceremonie: “Lodge of the Brotherhood”

Mannen Zweethut ceremonie

Beste vrienden,

Op 1 en 2 februari vieren we Imbolc, binnen de christelijke traditie Maria Lichtmis genoemd.

Imbolc-Maria Lichtmis is het eerste feest na de Winterzonnewende.
De jonge aarde bereid zich voor om in de zomer haar overvloed en rijkdom te tonen en te schenken aan de mensenwereld. De dagen beginnen opmerkelijk te lengen en de aarde ontwaakt en opent zich voor het nieuwe leven dat het reeds in zich draagt. De sapstroom van de bomen komt terug op gang en onder de aarde begint het jonge en kleine gespuis aan zijn nieuwe start. We nemen afscheid van het oude en treffen alle voorbereidingen voor het nieuwe begin. Vol verwachting kijken we uit naar de pracht die de jonge Moeder Aarde ons zal tonen.

Met veel vreugde bereiden we ons voor op het komende weekend, waarin we op zaterdag een Mannen Zweehut ceremonie houden en op zondag een Vrouwen Zweethut ceremonie.

De vrouwen zweethut is inmiddels volzet, maar voor de mannen zweethut zijn er nog plaatsen vrij.

Wil je graag deelnemen dan kan je nog inschrijven.

Een overzicht van alle zweethutceremonies kan je vinden op de zweethutceremonie – pagina.

Hartelijke groet!
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*