Woorden van Inspiratie

Lieve vrienden,

Na een flinke maand toewijding, enthousiasme en hulp van goede vrienden, kunnen we met veel vreugde een nieuw project met jullie delen.

www.WoordenVanInspiratie.be is een website waar je je kan inschrijven om dagelijks een inspirerend citaat in je mailbox te ontvangen. Het project is door een flinke groep vrienden getest en nu dus klaar voor iedereen. Wanneer je je inschrijft ontvang je vanaf dan elke dag een mail met een inspirerend citaat. Uitschrijven kan je op elk moment en je zal buiten deze dagelijkse mails geen reclame of andere zaken ontvangen.

De citaten die we kozen zijn vooral gericht op bewustwording en spiritualiteit, omdat hier ons hart naar uitgaat. Je ontvangt zo citaten van oa.: Eckhart Tolle, Gandhi, Wayne Dyer, H.H. Dalai Lama, , Albert Einstein, Elisabeth Kübler-Ross,  Marianne Williamson, Michael Bernard Beckwith, Paramahansa Yogananda, Paulo Coelho,  Jamie Sams, Osho, Byron Katie, Buddha, Pema Chodron, Ram Dass, Thich Nhat Hanh, en vele anderen…

Op de website vind je het inschrijfformulier, een pagina met antwoorden op veelgestelde vragen alsook een pagina waar je zo enkele printklare postkaarten met inspirerende citaten kan downloaden. Ook kan je informatie vinden over hoe je zelf citaten kan doorsturen en andere manieren om dit project mee te verspreiden en ondersteunen.

Neem dus gerust eens een kijkje op www.WoordenVanInspiratie.be
We hopen dat dit project vele mensen mag bereiken.

Onze goede vriend Niki zette zich weer achter de computer en creëerde een fijn filmpje, dat je bovenaan dit korte artikel kan vinden. (Bedankt Niki!)

We wensen jullie veel inspiratie toe!
warme groet,
Griet en Roel

PS: Reacties kan je hieronder te posten.

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

Comments

 1. janssens sonia says

  wat kijk ik elke dag weer ernaar uit om een nieuw citaat te kunnen lezen. Ik slaag ze ook allemaal op in een mapje. Ik vnd het reuze elke dag iets op te slagen in mijn geheugen en soms in de loop van de dag komt het terug naar boven. Sommige zetten mij aan het denken, van andere geniet ik gewoon, van andere zie ik echt mezelf. Het is altijd iets nieuws om te ondekken. Dank u wel, Roel, voor deze voedende zaadjes die steeds kunnen groeien.

  • Heel erg bedankt voor je hartelijke woorden Sonia. Het doet ons heel veel plezier te lezen dat dit zo waardevol voor je is.
   We bieden het met hart en ziel aan!
   Warme groet,
   Roel

Speak Your Mind

*