De Kracht van de Voorouderstroom

Beste vrienden, in deze video deel ik hoe je de relatie met het voorouderveld en het veld van Zij die gaan komen kan versterken en terugbrengen naar kracht en zegen.

Wil je graag met ons dit jaar de verbinding met het voorouderveld vieren, kan dat op onze jaarlijkse voorouderbijeenkomsten.

Aanstaande vrijdag 3 november
Rituele dans
Rituele dansavond

Aanstaande zondag 5 november
Open Zweethutceremonie: Samhain Healing hut
Zweethut ceremonie

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Fam Dehaese says

    ” Wauw ! Mama, Papa ! “, “dat is Roel !!! “…
    “Ja, ssssst, luister je met ons mee ? ”

    “gaan we zaadjes planten ?”
    ” Jaaaa ! *lachen* we gaan zaadjes planten, lieve schat !”

    Dank je wel Roel voor deze prachtige video !

    Liefs van ons !

  2. Debbie Pouw says

    Heel ontroerend
    Ik voelde de voorouders 🙂 zij lieten zien om altijd mensen in mijn omgeving te helpen
    Dank je wel prachtige ziel Roel voor de mooie woorden en energie
    xxx

    • Dank je Debby, zo is het voor mij ook, het maakt niet zoveel uit hoe we hier geraakten, wat belangrijk is, is dát we hier zijn en waar we ons op richten. Blij dat ook bij jou hetzelfde leeft.
      Groetjes, Roel

  3. Bedankt Roel voor je wijze woorden over de voorouders.
    Heb ooit hetzelfde gehoord van een wijze therapeute M. Heylen.
    Doet deugd.

  4. Als je kinderen je niet meer respecteren, je niet meer waarderen, je geen kans meer geven, moeten wij als ouder die schuld dan blijven dragen? Of dienen wij niet beter die zwaarden uit ons hart of onze rug trekken en er en streep onder trekken, beter dan er onder gebukt te blijven gaan? Als je ex partner al jaren probeert je te demoniseren en je altijd je hoofd blijft buigen, is het dan niet beter te kappen en je niet langer alle schuld te blijven dragen? Want wat je ook doet je bent en blijft de slechte ouder (ook al kom je zelf daardoor in de armoede terecht bijvoorbeeld) en de andere ouder wil je alleen maar onterecht voor ‘de rechtbank’ halen en je ziel kapot trappen, je staat machteloos omdat je kind nog niet de volwassenheid heeft. En als dat kind dan eindelijk volwassen is geworden en je moet vaststellen dat diezelfde giftigheid zijn/haar karakter heeft bezoedelt. Niet dat een ouder de zuiverheid zelve is, maar ben ik dan verplicht mijn hele leven lang gebukt te blijven onder schuld. Wetende dat praten en luisteren niet meer helpt is en dat luisteren verkeerd geïnterpreteerd wordt. Ik denk dat je dan beter opgeeft en eindelijk vrede en rust moet vinden als ouder in jezelf. Dit wou ik even kwijt, en ik weet dat veel mensen dit ook begrijpen en meemaken.

Speak Your Mind

*