Leer van een meester in transformatie (VIDEO)

Peggy Dylan is niet enkel een enorm goede leraar, maar ze is ook een uiterst mooi en fascinerend mens. Zo had ze op haar 12e haar eerste verlichtingservaring en werd ze op haar 16e door een Indiase heilige herkend als een toekomstig spiritueel leraar.

Sinds eind jaren 70 staat zijn als een pionier in de spirituele en leiderschapsbeweging en werkte zijn met groepen wereldwijd en vele fortune 500 bedrijven, maar niettemin die bekendheid, is zij nog steeds getypeerd door een enorm integriteit, eenvoud en schoonheid.

Van alle leraars die ik ooit ontmoette is Peggy absoluut één van mijn favorieten, dankzij haar grote hart en onwankelbare toewijding aan haar cursisten, te mensheid en de toekomst van de Aarde.

In 2016 zal zij “Spirit Dance”: haar internationale training tot Spiritual Coach & Breathwork Practitioner brengen.

Als je de kans hebt om van haar te komen leren, zeker doen. Haar werk is een absolute aanrader!
Wacht best niet te lang met inschrijven, want de aanmeldingen lopen vlot momenteel. Voor info en meer videos over Peggy: Klik hier

Hartegroet,
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Debbie Pouw says

    Ik voel het nu al 🙂 alles stroomt door jou heen Roel 🙂
    Ik ben helemaal ontroerd, zo mooi.

Speak Your Mind

*