RoelCrabbe.com is online

Het is zover: RoelCrabbe.com is online en daar zijn we blij om. Je kan onderaan dit artikeltje een filmpje vinden dat speciaal voor deze website gemaakt werd.

Deze nieuwe website richt zich vooral op mijn artistiek werk. In de Art-Gallery vind je een overzicht van recente kunstwerken en vroege werken. De komende tijd zal de rubriek ‘vroegere werken’ verder aangevuld worden. We maakten hiervoor een selectie van een 20-tal werken. Dit zal stap voor stap gebeuren.

Van de recente werken zijn er ook een deel die we sinds kort als Certified Art Giclee prints kunnen aanbieden, die vind je in Shop.

Omdat mensen ons regelmatig vragen waar wij goede ervaringen mee hebben, maakten we een rubriek met Aanraders. Hier kan je boeken, audio- en meditatieprogrammas vinden die wij zelf heel waardevol vinden.

Momenteel zijn we volop bezig met het installeren van de meditaties en audio voor trancereizen te maken. Deze lieten we al door een ruime groep mensen testen, en we kregen hier heel fijne reacties op. We hopen dit dus ook snel op de website te krijgen.

Kortom, het zal nog allemaal groeien. Voor wie graag op de hoogte blijft, is er ook een Nieuwsbrief.

Hieronder vind je een filmpje dat onze lieve vriend Niki voor ons maakte. (Bedankt Niki! Je bent een genie!)

Ik hoop dat je er van zal genieten.

Hartelijke groet,

Roel

PS: Wij hebben op de Anam Cara website 2 nieuwsbrieven:

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.

>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

Reacties kan je hieronder posten

Speak Your Mind

*