Corona-update: Het Anam Cara centrum volgt strikt de overheidsmaatregelen.

 

JE KAN JE INSCHRIJVEN voor alle events. Je naam komt dan op de lijst. Zolang er geen zekerheid is zullen we je na je inschrijving vragen om nog geen overschrijving te doen. Zo wachten we samen af wat de volgende stap is. We hopen wel in de warme maanden weer van start te mogen gaan.

 

Zorg goed voor jezelf!

 

 

Plant Spirit Medicine & Flower Medicine

Training Sjamanistische Healing met Plantspirits

za 28 & zo 29 augustus 2021

"De bewustzijnstoestand die je wil bereiken is een levenspad. En de beste benadering om dit te doen is een praktijk te ontwikkelen waarin je kan leren uit jezelf te stappen en langzaam je aanwezigheid terug te brengen naar wie je werkelijk bent. " - Sandra Ingerman

 

Let wel: Deze gevorderde training is enkel voor mensen die de Basiscursus Sjamanisme hebben gevolgd, of elders hebben leren werken met de sjamanistische trancereis. Vereiste is dat je leerde hoe je kan reizen naar de 3 werelden en contact maken met je gidsen in elk van deze werelden. Je zal in deze workshop intensief reizen en healingwerk verrichten voor jezelf en anderen...

 

Indien je niet de basis bij Anam Cara hebt gevolgd maar wel ervaring hebt kan je Roel hierover contacteren via het contactformulier.

 

 

 

Plant Spirit Medicine: Werk met de oude bondgenoten van de sjamaan

 

De healing-bondenoten van de sjamaan zijn vaak natuurwezens: de spirits van bomen, planten, rivieren, stenen of dieren. Het is de diepe verbinding met de spirithelpers die maakt dat het werk van de sjamaan krachtig en authentiek verloopt.

 

Deze verbinding met de spiritwereld is het absolute fundament van het sjamanisme en van sjamanistische healing. Door de samenwerking met de spirits, kan de sjamanistsische beoefenaar kracht kanaliseren, zien met anderen ogen en het veld van heelheid voeden in zichzelf en de cliënt.

 

 

 

Leer sjamanistische healing met de Plant- en Bloemspirits

 

Temidden van de bruisende lentekracht zal je in deze leren werken met de spirits van lokale planten en bloemen. Centraal staat het leren afstemmen op het spirituele medicijnkracht van planten, het ontmoeten van de plantspirits in de sjamanistische trancereis en het werken met plantspirits voor healing van jezelf en anderen.

 

 

 

Werk met de sleutels van Healing en grote kracht.

 

Het werken met de energie en spirits van planten vraagt verfijning en verstilling, waardoor je je aanwezigheid in de natuur kan vergroten. In deze workshop leer je dus naast het klassieke trancereis- en healingwerk ook verschillende methodes om te werken met het aura van planten en bloemen, hun 'lied' te leren kennen en medicijn te omarmen.

 

Hiervoor leer je verschillende methodieken die Roel met de jaren leerde tijdens zijn studie van het werk oa. Eliot Cowan, Marko Pogacnik, Sandra Ingerman, Tom Brown, Ross Heaven, Howard Charing, natuurvolkeren en enkele inspirerende natuurmagiërs die altijd deel lijken uit te maken van Roel zijn vriendenkring.


 


In Plant Spirit Medicine werk je intensief met:

 • Verken verschillende methoden om je verbinding met je plantspirits te verdiepen.
 • De natuur als poort naar de spiritwereld en heilige dimense.
 • Plant en bloemspirits als leraars in het pad van de ziel.
 • Het leren maken van je persoonlijke healing-verbinding met plantspirits en hoe je er mee kan werken.
 • Plant Spirit Medicine: methoden voor healing en gidsing, zowel voor je persoonlijke transformatie als in het werken met healing voor anderen.
 • Heilig bad ceremonie waarin je werkt met de kracht van plant en bloemspirits en hoe deze kracht in je leven te brengen.
 • Je verdiept de verschillende lagen van kracht en leert hoe je persoonlijke blokkades in het belichamen van grotere kracht kan verwijderen.

   

   

 

Vanuit deze verdiepte verbinding met het medicijn van Planten en bloemen zal je dan werken met methoden voor healing en gidsing, zowel voor je persoonlijke transformatie als in het werken met healing voor anderen.


 

Mensen die een healingpraktijk hebben zullen dit werk na deelname kunnen implementeren in hun healingwerk.


 

 

- Let wel: Deze workshop is gericht op het werken met inheemse, niet toxische planten, bloemen en kruiden. Er wordt niet gewerkt met halicunogene planten of exotische kruiden.

 

- Voorwaarden: De doorgroeigroep sjamanisme is enkel voor mensen die de Basiscursus Sjamanisme hebben gevolgd, of elders hebben leren werken met de sjamanistische trancereis.

Vereiste is dat je leerde hoe je kan reizen naar de 3 werelden en contact maken met je gidsen in elk van deze werelden. Je zal in deze workshop intensief reizen en healingwerk verrichten voor jezelf en anderen...

 

Indien je niet de basis bij Anam Cara hebt gevolgd maar wel ervaring hebt kan je Roel hierover contacteren via het contactformulier.

 

 

 

 

 

Over Roel Crabbé

 

Roel Crabbé beoefent sjamanisme sinds 1995 onder leiding van zowel traditionele als westerse leraars. Hij is persoonlijk getraind en geauthoriseerd om het werken met de sjamanistische trancereis en healing te onderwijzen door Sandra Ingerman, voormalige educatie-directeur van de Foundation for Shamanic Studies en auteur van oa. "Soul Retrieval" & "Medicine for the Earth"
Zijn werk en dat van zijn collegas vind je op ShamanicTeachers.com


Roel gaf les in België, Nederland, Zweden, Oostenrijk, Italie en Frankrijk. Zijn werk verscheen in publicaties van oa Bres en Change magazine.
Hij is de oprichter van het Anam Cara centrum.

 

 

 

 

Sandra Ingerman over Roel Crabbé

 

"Roel Crabbe's work is exquisite. His life experience has led him to be a brilliant and compassionate shamanic healer and teacher. I have known Roel since 2004 and had the opportunity to watch him work many times. His work is really beautiful, and touches deep into the soul of his clients. His communication is clear and his work is truly innovative. Anyone attending a workshop with Roel will come out with a wealth of teachings, healing, and inspiration."

 

- Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

 

 


Peggy Dylan over Roel Crabbé:


"The teachers who have impacted my life in the most profound way have all had a number of qualities in common: compassion, intelligence and integrity. Above all they they walked their talk, in other words they lived their lives from their principles. In my experience Roel Crabbe has the qualities that set apart a true teacher in abundance. The Sufis call their teachers Spiritual Friends, I believe you could find no better Spiritual Friend than Roel."        - Peggy Dylan

 

 

 

 

 

 

Hieronder vind je informatie over deze gevorderde workshop en hoe je kan inschrijven.

 

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé
Data:
 28 & 29 augustus 2021 - telkens van 10 - 18u
Plaats: Anam Cara centrum
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: 265 euro (Cursus , thee, dranken en versnaperingen)
                  245 euro vroegboekkorting (bij inschrijving én betaling tot 4 weken voor aanvang)
                 Thee, water, fruitsap, fruit en versnaperingen in pauzes zijn inbegrepen
                 Biologisch veganistische maaltijden verzorgd door restaurant de Levensboom

  
Deze aktiviteit is ook te betalen met Anam Cara Geschenkenbon of Waardebon
Meebrengen: dekentje, schrijf en tekengerief, blinddoek of sjaal .
Ook ratels en sjamanentroms zijn welkom.
Overnachten in de buurt?: Bekijk onze lijst Overnachtingsmogelijkheden

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Je reservering is volledig na inschrijving én betaling van het volledige bedrag op het NIEUW rekeningnummer BE51 5230 8144 9662 met vermelding: 'Plant Spirit Medicine + datum cursus + je naam'
Voor betaling uit het buitenland: IBAN: BE51 5230 8144 9662 - Bic: TRIOBEBB


Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Plant Spirit Medicine Training

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Straat + Huisnummer

     
 

Postcode + Gemeente

     
 

Land

     
 

Telefoonnummer

     

Voorkennis:
(Gelieve je enkel op te geven als je een degelijke training ontving in het werken met de sjamanistische trancereis)

Ja ik volgde de Basiscursus Sjamanisme bij Anam Cara

Ik volgde elders een opleiding in het werken met de sjamanistische trancereis en wens mijn deelname met Roel te bespreken.
 

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Enkel indien gewenst en voor zaken met Btw-nummer)

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden

 

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

   

"De Rituelen van de doorgroeigroep zijn voor mij niet alleen mijlpalen geweest in mijn Sjamanistisch werk. Zo ook in mijn dagelijks leven. Op beide vlakken hebben ze grote positieve verandering in mijn leven gebracht.

Roel is iemand die rechtstreeks vanuit zijn hart werkt. Dat ervaar je in je zijn werk. Dat maakt hem een bijzondere leraar."

Arjan van Tilburg
www.ancienthealing.eu

 

"De circle of journeyers brengt me telkens nieuwe inzichten, die onmiddellijk verinnerlijkt worden en heel ok aanvoelen. Voor mij is het telkens erg duidelijk hoe mijn pad verder zal verlopen, de verbinding de spirits wordt hier op zijn meest gevoed. Hartelijk dank Roel, voor de begeleiding van zulke krachtige momenten, die mijn weg ondersteunen en mijn werk de kracht en de inspiratie geven die het nodig heeft..."

Els Severyns
www.TILIA-Levensbegeleiding.be

 

"Dankzij de Circle kan ik verder gaan op de weg. Tijdens drukke momenten is het moeilijk om in verbinding te blijven.

Maar tijdens de Circle van vorige vrijdag voelde ik direct de kracht van de cirkel. Al van toen ik binnenkwam, voelde ik een mooie en prachtige energie. Ik kreeg direct terug het gevoel van verbondenheid dat ik ook had na de basiscursus.

Het contact maken met je meest stralende zelf, was een zeer intense ervaring.

Je zag dat aan iedereen, vond ik. Iedereen straalde op het einde van de avond.

Dank je wel voor een heel mooie, speciale avond.

Peter Borstlap


 
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara