Sjamanisme Doorgroeidagen

"De bewustzijnstoestand die je wil bereiken is een levenspad. En de beste benadering om dit te doen is een praktijk te ontwikkelen waarin je kan leren uit jezelf te stappen en langzaam je aanwezigheid terug te brengen naar wie je werkelijk bent. " - Sandra Ingerman

 

Deze sjamanisme doorgroeidagen zijn er voor mensen die de Basiscursus Sjamanisme hebben gevolgd en het werken met sjamanistische technieken willen verdiepen.

 

Deze doorgroeidagen zullen vanaf nu op aparte pagina's worden aangekondigd. Op termijn zal deze doorwerkgroep-pagina worden verwijderd.

 

Alle sjamanistische doorwerkdagen zullen in de agenda worden aangekondigd.

 

 

Hieronder vind je de komende doorwerkdagen. Je kan meer info vinden door op de afbeeldingen te klikken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

   

"De Rituelen van de doorgroeigroep zijn voor mij niet alleen mijlpalen geweest in mijn Sjamanistisch werk. Zo ook in mijn dagelijks leven. Op beide vlakken hebben ze grote positieve verandering in mijn leven gebracht.

Roel is iemand die rechtstreeks vanuit zijn hart werkt. Dat ervaar je in je zijn werk. Dat maakt hem een bijzondere leraar."

Arjan van Tilburg
www.ancienthealing.eu

 

"De circle of journeyers brengt me telkens nieuwe inzichten, die onmiddellijk verinnerlijkt worden en heel ok aanvoelen. Voor mij is het telkens erg duidelijk hoe mijn pad verder zal verlopen, de verbinding de spirits wordt hier op zijn meest gevoed. Hartelijk dank Roel, voor de begeleiding van zulke krachtige momenten, die mijn weg ondersteunen en mijn werk de kracht en de inspiratie geven die het nodig heeft..."

Els Severyns
www.TILIA-Levensbegeleiding.be

 

"Dankzij de Circle kan ik verder gaan op de weg. Tijdens drukke momenten is het moeilijk om in verbinding te blijven.

Maar tijdens de Circle van vorige vrijdag voelde ik direct de kracht van de cirkel. Al van toen ik binnenkwam, voelde ik een mooie en prachtige energie. Ik kreeg direct terug het gevoel van verbondenheid dat ik ook had na de basiscursus.

Het contact maken met je meest stralende zelf, was een zeer intense ervaring.

Je zag dat aan iedereen, vond ik. Iedereen straalde op het einde van de avond.

Dank je wel voor een heel mooie, speciale avond.

Peter Borstlap


 
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara