Solarisatie Healing workshop

Doorgroeidag Sjamanistische Healing

"De bewustzijnstoestand die je wil bereiken is een levenspad. En de beste benadering om dit te doen is een praktijk te ontwikkelen waarin je kan leren uit jezelf te stappen en langzaam je aanwezigheid terug te brengen naar wie je werkelijk bent. " - Sandra Ingerman

 

Joan Halifax beschrijft in haar boek “Shaman – Wounded Healer ”het proces van Solarisatie: "De nimbus of halo die uistraalt van de hoofden van deze sjamanen en spirits is een visuele uitdrukking van intellectuele energie in zijn mystieke aspect, of van bovennatuurlijke kracht. De zon is op zichzelf symbool van het heroische principe van het al-ziende en al-wetende, en van het innerlijke levensvuur. De activatie van deze 'innerlijke zon' noemen we 'solarisatie'. Het vertegenwoordigd de hoogste manifestatie van totaliteit" (vrije vertaling)

 

 

In deze sjamanistische workshop werk je met Solarisatie-technieken voor healing en spirituele bescherming. Je leert contact maken met het Solarisatie veld en maakt je eigen verbinding met de Solarisatie-spirits, die erg krachtige healers zijn. Vanuit deze verbinding zal je specifiek healingwerk verichten voor jezelf en anderen.

 

Je leert werken met de spirits die jouw solarisatie proces ondersteunen, alsook de spirits die dit proces bij jouw clienten ondersteunen. In deze samenwerking is het mogelijk een diepere laag van je healingwerk te betreden.

 

Solarisatie werk is met name interessant voor mensen die werken met spiritueel licht en zich toewijden aan het groeien in diens frequentie. Het proces van éénworden met het spirituele licht of de innerlijke zon is niet alleen een krachtige healingceremonie, maar ook een poort naar grotere helderheid, het verfijnen van je fijnstoffelijke zintuigen en helende kracht. Dit werk brengt een verdieping van het spiritueel werk, zowel op het niveau van de ziel als de spirit.

 

 

Mensen die een healingpraktijk hebben zullen dit werk na deelname kunnen implementeren in hun healingwerk.

 


 

Let wel: De doorgroeigroep sjamanisme is enkel voor mensen die de Basiscursus Sjamanisme hebben gevolgd, of elders hebben leren werken met de sjamanistische trancereis. Vereiste is dat je leerde hoe je kan reizen naar de 3 werelden en contact maken met je gidsen in elk van deze werelden. Je zal in deze workshop intensief reizen en healingwerk verrichten voor jezelf en anderen...

 

Indien je niet de basis bij Anam Cara hebt gevolgd maar wel ervaring hebt kan je Roel hierover contacteren via het contactformulier.

 

 

Hieronder vind je informatie over deze gevorderde workshop en hoe je kan inschrijven.

 

Praktische Info & Inschrijvingen

Begeleiding:
Roel Crabbé
Data 2014: 5 januari 2014 van 10u tot 18u
Plaats: Anam Cara
Adres Parking: Zandstraat 7 te Veerle, dit is de parking van de kerk
van Veerle-Heide >>> Wegbeschrijving
Van hieruit wandel je naar Anam Cara (400 m wandelafstand): Kuypenevijver 27 te Veerle
Bijdrage: 85 euro
                 Thee, water, fruitsap, fruit en versnaperingen in pauzes zijn inbegrepen 
Meebrengen:matje, dekentje, notaboek,schrijfgerief, blinddoek of sjaal, ratel, indien mogelijk ook een sjamaantrom (niet noodzakelijk)

Overnachten in de buurt?: Bekijk onze lijst Overnachtingsmogelijkheden

voor Info kan je ons bereiken via de Contactpagina

Inschrijven kan via onderstaand Inschrijvingsformulier

 

>>> Inschrijfformulier Solarisatie Healing workshop

     
 

Naam

     
 

Voornaam

     
 

E-Mail adres
(Let er op dat dit correct is!)

     
 

Telefoonnummer

     

Voorkennis:
(Gelieve je enkel op te geven als je een degelijke training ontving in het werken met de sjamanistische trancereis)

Ja ik volgde de Basiscursus Sjamanisme bij Anam Cara

Ik volgde elders een opleiding in het werken met de sjamanistische trancereis en wens mijn deelname met Roel te bespreken.
     

Aantal Deelnemers

     
 

Factuurgegevens
(Enkel Indien gewenst)
- Naam
- Adres
- Btw-nummer

     
 

Eventuele opmerkingen

     
   
   
>>> Lees hier de Annulatievoorwaarden

 

 

>>> Overzicht van de Workshops en Trainingen Sjamanisme

 

 

>>> Overzicht van de Sjamanisme Artikels

 

   

"De Rituelen van de doorgroeigroep zijn voor mij niet alleen mijlpalen geweest in mijn Sjamanistisch werk. Zo ook in mijn dagelijks leven. Op beide vlakken hebben ze grote positieve verandering in mijn leven gebracht.

Roel is iemand die rechtstreeks vanuit zijn hart werkt. Dat ervaar je in je zijn werk. Dat maakt hem een bijzondere leraar."

Arjan van Tilburg
www.ancienthealing.eu

 

"De circle of journeyers brengt me telkens nieuwe inzichten, die onmiddellijk verinnerlijkt worden en heel ok aanvoelen. Voor mij is het telkens erg duidelijk hoe mijn pad verder zal verlopen, de verbinding de spirits wordt hier op zijn meest gevoed. Hartelijk dank Roel, voor de begeleiding van zulke krachtige momenten, die mijn weg ondersteunen en mijn werk de kracht en de inspiratie geven die het nodig heeft..."

Els Severyns
www.TILIA-Levensbegeleiding.be

 

"Dankzij de Circle kan ik verder gaan op de weg. Tijdens drukke momenten is het moeilijk om in verbinding te blijven.

Maar tijdens de Circle van vorige vrijdag voelde ik direct de kracht van de cirkel. Al van toen ik binnenkwam, voelde ik een mooie en prachtige energie. Ik kreeg direct terug het gevoel van verbondenheid dat ik ook had na de basiscursus.

Het contact maken met je meest stralende zelf, was een zeer intense ervaring.

Je zag dat aan iedereen, vond ik. Iedereen straalde op het einde van de avond.

Dank je wel voor een heel mooie, speciale avond.

Peter Borstlap


 
donaties_vzw_anam_cara

tell_a_frien_vzw_anam_cara