Hoe scherp ik mijn Intuïtie? (Video)

Wat kan je doen om je intuïtie te scherpen? Wat is intuïtie? En hoe kan je in je dagelijkse leven oefenen zodat je steeds meer kan openstaan voor deze innerlijke gidsing.

In deze video deel ik graag wat ik doe om om mijn intuitie blijvend te laten groeien. Op een eenvoudige en speelse wijze nodig ik je uit om dagelijks steeds meer in verbinding te komen met die innerlijke bron van wijsheid.

Laat hieronder gerust weten hoe jij intuïtie aanscherpt en verder ontwikkelt. Laten we leren van elkaar!

Hartegroet,
Griet

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Ik luister vooral naar de kleine ingevingen en maak er innerlijk notitie van. Zo begin ik te merken dat ingevingen die later correct blijken te zijn, vaak een specifiek gevoel met zich meebrengen.
  Het is een steeds meer durven vertrouwen op die innerlijke stem. Wanneer ze werkelijk klopt is er een gevoel bij dat ik moeilijk kan omschrijven, maar het is geweldig!

 2. Wauw !

  Opnieuw heerlijk Griet !

  Genieten ? Dat doen we van deze nieuwe video nu !

  Wat doe je dit goed !!! Wat luisteren we graag naar je.

  …een hele tijd tijd en dan een zuchtje
  “Mama, Griet kan toch mooi vertellen he ? ”

  Ja, we zijn er een traditie van aan’t maken,
  samen naar jullie video’s te kijken

  We kijken stiekem uit naar de volgende video.

  Nog nog nog van dit !

  We love YOU !

  Liefs van ons !!!

 3. Trudy van den Berg says

  Ik hoor altijd een stemmetje in mijn hoofd, dat er iets niet klopt en dat blijkt later waar te zijn. Als ik iets kwijt ben, ga ik staan, vraag in mijn hoofd, waar ligt het, ik loop gewoon heen en weer en ik loop er naar toe en heb het gevonden. Ook als ik iemand tegenkom die ik niet ken, dan weet ik precies, dit is een goed mens of niet en het blijkt altijd te kloppen.
  lieve groet van Trudy

 4. vanrykel lydie says

  DANK JE WEL Griet om deze mooie wijsheid te delen Ik GELOOF rotsvast in onze intuitie, in onze innerlijke wijsheid.
  Zij brengt ons ALLES wat nodig is om VOLUIT TE LEVEN!

 5. Griet…
  Ga van jouw wijze raad zeker gebruik maken om mijn intuïtie te oefenen en aan te scherpen en wie weet roep ik op een bepaald moment: ” Joepie …nu heb ik het beet…nu zit ik op de juiste golflengte!!!”
  Veel DANK!!!

Speak Your Mind

*