2e Bijeenkomst in het Hartebos

Beste vrienden,

Zondag aanstaande komen we voor de 2e maal samen in het prille Hartebos. We publiceerden net het programma dat we graag met jullie delen. Hopelijk kan je er bij zijn die dag!

Programma Hartebos bijeenkomst 28 juli
– Samenkomst: cirkel van intentie
– Hoeden van het Hartebos: maaien van onkruid tussen de jonge boompjes en aanleg ceremoniele vuurplek.
– Samen middageten
– Begeleide natuurmeditatie door Bernard Cryns.
– Ritueel voor healing van Moeder Aarde & aansluitende vuurceremonie, door Griet Heylen, Roel Crabbe & vrienden.
– Samenzijn rond het vuur.

Er is een apart kinderprogramma voorzien waarin de kleintjes een eigen bijdrage voor het ritueel kunnen vormgeven…

Wil je er bijzijn? Schrijf dan graag nog even in via de pagina Hartebos-Bijeenkomst

We verzamelen om 10u aan de kerk van Veerle-Heikant

Wie weet tot dan!
Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Lieve Primo says

  Beste Roel en Griet,
  Hou het toch maar veilig met dat vuur ! Voldoende blusmateriaal bij de hand ? Zand, schoppen, water. als het nog een halve dag blijft regenen, zal het misschien nat genoeg zijn om niet heel de buurt in vuur en vlam te zetten. Gelukkig is de hittegolf bijna voorbij. Desalniettemin, veel plezier ermee ! Groetjes,
  Lieve

 2. Beste vrienden,

  Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt de Hartebos-bijeenkomst van morgen te annuleren. De stormwind en zware regenval van daarnet heeft gemaakt dat water via de gehele dakoppervlakte dat in verbouwing is, is binnengekomen.

  We hebben lekken in veranda, wasruimte, garage, zaal en vooral de bureau. Deze gehele ruimtes zijn momenteel aan het druipen op vele plaatsen. Water op kasten, tromvellen, troms, kunstwerken, vele dozen van onze verhuis en wat erger is op computers, laptops, administratie en papierwerk.

  Wij zullen iedereen die zich opgaf te komen naar het Hartebos contacteren. Ken je echter iemand die van plan was te komen, gelieve hen dan dit bericht door te geven.

  Wij richten ons nu eerst op het herstellen van de schade en voorkomen van verdere lekken. Indien je wil komen helpen of steunen om onze situatie te verbeteren , neem dan gerust contact met ons op.

  Wij zetten ons verder in en gaan er voor.

  Hartegroet,
  Griet en Roel

  Ps: Indien je graag op de hoogte blijft van volgende Hartebos-bijeenkomsten kan je inschrijven voor de Feest voor Moeder Aarde- nieuwsbrief op http://www.feestvoormoederaarde.be/nieuwsbrief.html

Speak Your Mind

*