Anam Cara Online Meditatieproject krijgt meer dan 100.000 views…

Beste vrienden,

Met deze korte post willen we iedereen bedanken voor de interesse en steun in ons Anam Cara online meditatie project.
In de laatste jaren hebben we meer dan 30 opnames op het AnamCaraSpirit-Youtube kanaal gepost en vandaag bereikten we een nieuwe mijlpaal: Onze video’s werden meer dan 100.000 maal bekeken.

Geef gerust hieronder een seintje over wat dit project voor jou betekent.

Wij blijven ons commitment vernieuwen om ook in 2014 zoveel mogelijk inspiratie te blijven verspreiden op zo’n manier dat ze voor iedereen toegankelijk is. We danken voor al jullie feedback, steun en enthousiasme. We zijn blij dat deze boodschap van verbondenheid en praktische spiritualiteit zovele harten mag raken en het Anam Cara Gift Economy project dankbaar onthaald wordt.

Geef gerust hieronder een seintje over wat dit project voor jou betekent.

To be continued!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Marcellus Kuyvenhoven says

    Hartelijk dank voor jullie inspirerende meditaties.
    Zo net de Harmonisatie meditatie gedaan (omarmen van de lichtkracht),
    deze maakte een diepe indruk en heeft mij veel gegeven.
    Mvg Marcellus

Speak Your Mind

*