Cd “Echoes of Peace”

Beste vrienden,

Met veel vreugde willen wij de Cd van onze goede vriend Pol de Wolf in de kijker plaatsen. De opbrengsten van deze cd verkoop gaan naar verschillende vredesprojecten. Een aanrader!

Je kan deze cd bestellen op de Klanken voor Vrede – bestelpagina

Je kan deze cd hier voorbeluisteren:

CD “Echoes of Peace” – door Pol de Wolf

‘Echoes of Peace’ is neemt je mee op een muzikale, meditatieve reis naar een ervaring van innerlijke vrede. Deze reis vangt aan met een oeroud anoniem gebed, waarin wordt gevraagd om een instrument van vrede te worden.

Melodieën, gespeeld op 10 diverse etnische fluiten, worden aan elkaar geweven door de rijke en rustgevende klanken van gongs, Tibetaanse- en kristallen klankschalen. ‘Echoes of Peace raakt je emoties, om ze naar diepere rust te leiden en je vervolgens mee te voeren in een aangenaam zachtgolvend luisterspel.

Onrust en spanning vallen van je af en de muziek brengt je bij een diepe verstilling, ideaal bij meditaties en voor ontspannende momenten.

De CD wordt uitgegeven door de vzw ‘Klanken voor Vrede’.

De opbrengsten van “Echoes of Peace” gaan naar de werking van vzw Klanken voor Vrede.
Deze vzw heeft als doel de innerlijke staat van vrede bij de mens te bevorderen en tegelijk steunt ze kleinschalige vredesprojecten in de wereld.

Momenteel worden er twee projecten in Colombia ondersteund door de vzw:

 • De Vredesgemeenschap van San José de Apartadó is een gemeenschap van boeren, die zich geweldloos tracht te organiseren en een gebied waar de burgeroorlog en gewelddadig onrecht de bevolking teroriseren.
 • De organisatie van een Internationaal Forum voor Geweldloosheid en Natuur, georganiseerd door de universiteit van Quindio, ecologische bewegingen, boerenorganisaties, inheemse groeperingen en plaatselijke politici in het district Colima (Colombia). Dit forum wordt georganiseerd naar aanleiding van de bedreiging voor de bevolking wegens een nakend megaproject van open mijnbouw in de regio.
 • Uitgebreide informatie over deze projecten vindt U op www.klankenvoorvrede.be.

  Je kan deze cd bestellen op de Klanken voor Vrede – Website

  Hartegroet,
  Griet en Roel

  >> Reacties kan je hieronder posten.
  >> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
  >> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
  >> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

  Speak Your Mind

  *