De Anam Cara tempel is geboren!

Lieve vrienden,

wat een drukke tijd is het geweest voor ons! We naderen het einde van het eerste deel van onze verbouwingen. De zolderruimte schittert en is een juweeltje dat reeds nu rust en verstilling uitstraalt. Het huis danst mee en jubelt en is bezaaid met sporen van leem en maandenlange werken. Vandaag worden de laatste stukjes van de zaal gepoetst en morgen de lampen geplaatst.

Nog nooit hebben we zoveel om hulp gevraagd om onze plek in orde te krijgen tegen “Sundoor Initiation“. De hulp stroomt toe, wij omarmen en zijn ontroerd door zoveel vriendschap, zoveel helpende handen, zoveel geloof en ondersteuning. Wij voelen ons gedragen door de stroom en het huis is gevuld met hard werkende, lachende vrienden. Het voelt aan als een geboortefeest.

Morgen zullen wij eens een foto maken van de ruimte als alle werken klaar zijn, en wij hopen ze dan met jou te kunnen delen in de komende periode.

Peggy Dylan is ondertussen uit de VS geland en op doorreis naar Belgie. We pikken haar zondag op waarna haar mooie werk start. Er heeft zich een mooie groep verzameld, de plek is bijna klaar, het enthousiasme is groot. Indien je nog wil deelnemen kan dit nog, maar dan wel graag snel een seintje. De info staat op de Initiation pagina.

Hartegroet!
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Marianne says

  Stemt blij
  met heel veel respect voor levenskracht
  wens jullie een prachtige ceremonie-week toe.
  Viva!
  marianne

 2. Voel jullie vibratie, jullie liefde en harde werk…
  De tempel gedragen door de hulp van vele mensen is levende liefde
  harte groet
  kris

Speak Your Mind

*