Korte melding: Annulatie Hartebos-bijeenkomst…

Beste vrienden,

Tot onze grote spijt zijn wij genoodzaakt de Hartebos-bijeenkomst van morgen te annuleren. De stormwind en zware regenval van daarnet heeft gemaakt dat water via de gehele dakoppervlakte dat in verbouwing is, is binnengekomen.

We hebben lekken in veranda, wasruimte, garage, zaal en vooral de bureau. Deze gehele ruimtes zijn momenteel aan het druipen op vele plaatsen. Water op kasten, tromvellen, troms, kunstwerken, vele dozen van onze verhuis en wat erger is op computers, laptops, administratie en papierwerk.

We hopen dat de verzekering hier in zal tussenkomen.

Wij zullen iedereen die zich opgaf te komen naar het Hartebos contacteren. Ken je echter iemand die van plan was te komen, gelieve hen dan dit bericht door te geven.

Voor ons is het nu nodig eerst de schade zo goed mogelijk te beperken en herstellen. Indien je wil komen helpen of steunen om onze situatie te verbeteren , neem dan gerust contact met ons op.

We zetten ons verder in en gaan er voor.

Hartegroet,
Griet en Roel

Indien je graag op de hoogte blijft van volgende Hartebos-bijeenkomsten kan je inschrijven voor de Feest voor Moeder Aarde- nieuwsbrief op http://www.feestvoormoederaarde.be/nieuwsbrief.html

Comments

  1. Sterkte!

  2. Lieve Primo says

    Beste Roel en Griet,
    dit brengt waarschijnlijk weer een stroom van solidaire steun/hulp op gang. Maak er maar iets moois van !
    Tot later,
    Lieve en Marcel

Speak Your Mind

*