Voor het eerst in België: Training tot Spiritual Coach & Breathwork Practitioner (2 Videos)

We hadden nooit kunnen denken dat het Anam Cara centrum zo snel zou groeien! Samen met het vinden van onze eigen plek hadden we ook de eer dat Peggy Dylan, ongetwijfeld één van onze favoriete leraars, meteen hier op jaarlijkse basis wou lesgeven.

Haar aanwezigheid, steun en gidsing hebben een grote rol gespeeld in het verder ontvouwen van onze droom: een centrum waar mensen de inspiratie en kracht in zichzelf kunnen vinden en tools kunnen ontvangen om op een geïnspireerde manier te leven en elk op hun eigen manier een verschil te kunnen maken in de wereld.

2016 is het jaar van de Spirit Dance Training

In Juni komt Peggy opnieuw naar België om voor de eerste maal “Spirit Dance”: haar internationale training tot Spiritual Coach & Breathwork Practitioner te brengen. We zijn enorm blij en dankbaar dat ze deze training, waarover we al zoveel lovende woorden hebben gehoord, ook hier beschikbaar zal maken.

Peggy Dylan is niet enkel een enorm goede leraar, maar ze is ook een uiterst mooi en fascinerend mens. Zo had ze op haar 12e haar eerste verlichtingservaring en werd op haar 16e door een Indiase heilige herkend als een toekomstig spiritueel leraar.

Sinds eind jaren 70 staat zij als een pionier in de spirituele en leiderschapsbeweging en werkt wereldwijd met groepen en bedrijven. Maar niettegenstaande haar bekend zijn toont zij een enorme integriteit, eenvoud en schoonheid.

Van alle leraars die we ooit ontmoette is Peggy absoluut één van onze favorieten. Haar grote hart, onwankelbare toewijding aan haar cursisten, de mensheid en aan de toekomst van de Aarde opende ons hart voor haar.

Als je de kans hebt om van haar te leren, zeker doen. Haar werk is een absolute aanrader!
Wacht best niet te lang met inschrijven, want de aanmeldingen lopen vlot momenteel. Voor info en meer video’s over Peggy haar uitzonderlijke werk: Klik hier

Hartegroet,
Griet en Roel

Comments

 1. nadine Bovyn says

  Heb me net opgegeven om training te volgen. Voel zoveel angst om dit te doen. Zoveel angst om mijn schermen neer te halen en me te laten zien in de wereld. Zoveel angst om aanwezig te blijven in mezelf en me te laten zien. In mijn kracht te staan en te blijven staan ook als de training voorbij is. Een baken van het licht van Vrede te zijn.
  Te zakken in mijn schoot en ervanuit te leven.
  Mijn flink zijn, sterk doen afleggen en vanuit mijn hart en schoot in verbinding te gaan.
  Voel is tijd maar heb hulp nodig. Hulp en steun want voelt cripie.

  • Lieve Nadien,
   Peggy is een fantastische leraar, dat weet je wel, dus dat zit goed. In die veiligheid naar buiten komen lijkt me een goed idee.
   Ik voel ook de intensiteit van de workshop… tijd om opnieuw te groeien:-) We gaan ervoor!
   Tof dat je meedoet!
   Veel liefs,
   Griet.

Speak Your Mind

*