Dat stille ontwaken…

Toen het leven te intens leek en ik zocht naar mezelf en niets me nog herinnerde hieraan, vond ik die stille plaats in mezelf. Het waren de bloemen die me uitnodigden om een plaats te zoeken onder de koelte die een boom me bracht. Het was dat moment waarop ik wist dat het leven me nooit in de steek laat. Dat het aan mij is om te verpozen en stil te zijn, te ademen en te luisteren. Een straal van de zon drong op dat ogenblik door het wolkenveld en verwarmde mijn hoofd. Ik voelde me gezegend en herinnerde me, ik ben thuis.

Het is belangrijk om een ruimte te creëren waarin je alleen kan zijn met jezelf en met Spirit.
Een plaats waar je geraakt kan worden door de mooie liefde die behoort tot je hart.
Een plaats van innerlijk stilte waar het goddelijke kan geboren worden.

Zoals je je liefdeskamer klaar maakt voor de komst van je geliefde, zo zorg je ervoor dat je innerlijke ruimte stil en uitnodigend is en straalt van een diep verlangen naar deze ontmoeting.

In die ruimte is er plaats voor dat stil ontwaken van zachte liefde en de eerst zaadjes van pure verbondenheid met al wat is.

Maak plaats in je leven om deze ruimte te laten geboren worden. Ze brengt tot leven de meest ware bon die leeft in eenieder van ons.

Griet

Comments

 1. Beroerd door je mooie woorden! Ze inspireren en voeden!
  Bedankt Griet

 2. Wat schrijf je toch mooi Griet! Dank voor je inspirerende woorden. Ik maak een hectische tijd door, veel is in beroering en ik realiseer me weer hoe nodig de stilte is.

 3. Lieve Griet, dit is zo schitterend puur! Wat hou ik van jouw woorden die telkens het diepste in mij raken… Dank je wel voor jouw inspiratie.

 4. Gilbert Salembier says

  Griet
  Zulke mooie teksten, dat vind ik voedsel voor de ziel.
  Dank je wel Griet

Speak Your Mind

*