Healing

Dit is het laatste artikel uit een reeks van 5. Indien je deze nog niet las, is het best dit eerst te doen. Hier zijn de links:

1: Inspiratie
2: Wanneer energie gestagneerd is
3: Wanneer je de stroom van overvloed wil vergroten
4: Relaties in het Licht.

De intentie van het volgende korte artikel is inspiratie te geven die je kan toepassen in je leven. Het is dus geen uiteenzetting over Healing of beschrijving van technieken…

Indien je interesse hebt in specifieke healingtechnieken, kan je op onze site meer info vinden over healingswerk:  Reiki, Sjamanisme, Klankhealing, Zweethutceremonies en Individuele Healingconsulten.

Healing

Alle emotionele ongemak kan worden herleid tot één factor: we geloofden wat we dachten te zijn. We geloofden het verhaal over onszelf.

Verken de stilte en verbind je met diepere lagen van verbondenheid en de tijdloze dimensie van je wezen. Open je voor de ruimere kracht. Neem momenten waarin je je laat oplossen in de eenheid, en alle vormen van identiteit loslaat. Dit maakt dat de levenskracht vrijuit aan het werk kan. Ga liggen en laat je oplossen, als zout in water.

Verken wie je werkelijk bent, los van het verhaal van wat er allemaal misloopt of moet veranderen. Verken de tijdloze dimensie van je wezen. Leer deze dimensie te voelen gedurende je dag. Leer ze je leraar te maken in eenvoud en innerlijke warmte. Zie de tijdloze dimensie, overal waar je komt. Omarm de stilte daarin.

Richt je op het schenkend aspect van de Ziel. De ziel stroomt altijd over. Leer te leven vanuit de overstroom van je wezen. In kleine dingen, in een glimlach, in begrip, in hulpvaardigheid. Healing is de openbaring van heelheid. De openbaring van heelheid gaat hand in hand met de ontdekking dat we niet waren wie we dachten te zijn. Je bent veel meer als wat je ooit zal kunnen bevatten.

Ontdek dat, zelfs in je donkerste nachten, vrede bij je was. Word je bewust van het feit dat liefde, overvloed, vrede, inspiratie altijd aanwezig zijn. Nodig deze krachten bewust uit. Richt je er op.

Geniet van de eenvoud van je ware wezen. Geniet er van te ontdekken hoe bijzonder het leven is. Hoe bijzonder alles en iedereen is. Eer dit. Eer het leven overal waar je het ontmoet.

Laat je leiden door de innerlijke impulsen. Leer nieuwe wegen van innerlijke transformatie en verdiep degene die je al kent.
Leer als nooit tevoren. Open je voor dieper begrip en inzicht. Laat alles los wat je denkt te weten, zodat dieper begrip kan groeien.

Vind wat voedend is voor jouw pad en volg dat. Laat het vuur niet doven, blijf je verbinden met de cirkels waar jij je thuis voelt en kan groeien. Stop met dromen over het pad en bewandel het. Altijd lerend, altijd groeiend en overal en altijd de goedheid delend.

Er zijn altijd en overal handen van gidsing, begeleiding en hulp op je pad. Neem ze aan. Wees zelf een helpende hand wanneer dit je gevraagd wordt.

Laat jezelf in je meditaties baden in helder wit licht.

Laat zoveel als je kan het verhaal over ‘de ander en ik’ los. Wees zacht en erken dat het leven binnenstroomt in elke adem, in elk moment. Spreek tot het leven. Geef jezelf toestemming te stralen.

Ontdek dat het leven vernieuwing is. Hou op met bidden voor een nieuw begin. Bid voor de realisatie dat elk moment een nieuw begin is.

Je oude ‘ik’ ligt achter je. Je verleden ligt achter je. Wees hier en nu. Er is goedheid in je hart. Deel ze, cultiveer ze.

Het leven op aarde is een korte dans. Dans met al je kracht. Dans een dans van goedheid. Ga elke dag rusten in het besef dat de wereld een betere plek is geworden door jouw goedheid.

Hier en nu, desondanks alles wat er in je leven misschien gaande is, kan je kiezen om iets goeds te vinden in jezelf en dit te verspreiden. In die kracht, schuilt de heelheid van je wezen.

Geniet er van.

Ik hoop dat deze reeks artikels je inspiratie brengt en iets mooi mag brengen.

Warme groet,

Roel

PS: Voel je vrij je reacties hieronder te posten.

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

Comments

  1. christiane says

    Het leven op aarde is voor mij langer dan een korte dans, eerder een boeiende reis die net zolang duurt tot je al je voornemens hebt waargemaakt of totdat je definitief opgeeft! De dood komt niet onverwacht, maar op het moment dat het ons het best past; op de manier dat we geloven dat we gaan sterven. De grote meerderheid van mensen die nu onze aardbol bewonen doen dat niet voor de eerste keer, maar voor de 125ste, de 135, de 170… keer….

Speak Your Mind

*