Overgave aan de stroom van het Leven

Graag deel ik met jullie één van mijn favoriete “Woorden van Inspiratie”. Een waarheid om U tegen te zeggen!

Ik zie zoveel mensen op zoek gaan naar de beste oplossing voor hun problemen. Maar je problemen zien als inspiratie tot groei en je durven overgeven aan de stroom van het leven die verbonden is met je hoogste goed, altijd en eeuwig, is jezelf het geschenk gunnen van de goedheid van het leven.

Angst is slechts een creatie van het ego, is slechts een gemaakt geloof in het moeten creëren van het eigen pad. Elk pad is reeds gecreëerd, je openen voor de openbaring ervan is een grote levenskunst.

Bedankt Louise Hay, voor je prachtige woorden!!

Angst ontstaat
uit het niet erop vertrouwen
dat het proces van het leven
altijd voor je klaar staat.

De volgende keer dat je bang bent
kun je zeggen:
“ik vertrouw erop
dat het proces van het leven
voor mij zorgt.”

Louise Hay

Ik wens je een stralende dag!
Griet

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*