Alle energie groeit in de mate dat je ze herkent.

Alle energie groeit in de mate dat je ze herkent. Dit principe herkennen opent de poort.

Zo kan je bewust kiezen om vandaag je te richten op kracht, of vrede, of schoonheid. En je zal ontdekken dat de poorten tot deze ruimte zich voor je openen.
Je zal ontdekken dat al deze energieën ruimtes zijn, die altijd en overal volledig aanwezig zijn. Je kan kiezen ze te betreden door je hart en geest er op te richten.

En eens je wandelt in dit veld van bewustzijn, zal het door jou beginnen werken en doorstromen in de levens van anderen.

Wandel dus in de kracht van je keuze vandaag, en laat niets je afleiden.

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Dank u wel Roel voor de prachtige tekst, van alle energie groeit in de mate dat je ze herkent.
    Ik heb ook al uw facebook pagina bekeken, heel fijn en vertrouwd gevoel dat er gelukkig mensen zijn die Reiki uitoefenen vanuit de zuivere oude basis.
    Met vriendelijke groet en een warme glimlach
    Jezz Mai

Speak Your Mind

*