Als je geest begint te surfen…

Weet je, ik denk dat velen van ons de neiging hebben om zich zoveel kleiner te maken dan we werkelijk zijn. Je zou kunnen zeggen dat we dan niet bedreigend zijn voor anderen of dat anderen ons niet bedreigend vinden voor hen…

Maar wat is het voordeel hiervan?

Het heeft me vaak bezig gehouden, al die gekke hersenspinsels in mijn geest. En al dat innerlijk dwalen over te groot of te lang of te dik of te dun…

En weet je, er is niets groots aan om jezelf in te houden. Je niet te tonen zoals je werkelijk bent. Je te verstoppen achter al je falen, je geloof dat je niet goed genoeg bent, al je zorgen, al je twijfels….

Het maakt de wereld zoveel kleiner en dat is niet wat er nodig is voor nu.

Daarom mijn uitnodiging voor vandaag:

Als je geest begint te surfen op die frequenties van “Niet Goed Genoeg…” zoals een surfer ook zou kiezen, verlaat deze golf van ingebeeld denken.

En kies een nieuwe en krachtige golf die zich ontrolt in de magie van het leven, stralend in een schitterende zon

En surf tot in haar hoogste toppen, fier en rechtop en wetende:

“Dit is het, Hoe Wonderlijk Ik Ben!”

Herrijzend verbonden,

Hartegroet,
Griet.

Comments

  1. Eigenlijk dacht iik dat dat voor mij niet gold… Met uw tekst te lezen echter wordt opeens een snaar geraakt heb ik de indruk…
    Ik neem het misschien best eens mee…..
    Bedankt!

Speak Your Mind

*