Een uitnodiging om vandaag te leven…

Ik denk dat we allemaal op één of andere manier op zoek zijn naar verlichting. Naar meer rust, ruimte, meer tijd, meer vertrouwen, diepere vriendschap, een betere relatie, een liefdevoller samenzijn, een mooier huis, een plek in de natuur,…

Ik zeg niet dat dromen geen bestaansrecht hebben, maar hopen op een toekomst die misschien nooit werkelijk wordt kan zo het gevoel geven dat je niet leeft en zo verdwaalt in dit enige moment … En dat is nu.

Daarom wil ik vandaag mijn woorden laten klinken om je eraan te herinneren dat misschien vandaag de enige dag is die je nog rest.

Niet om je in de diepte van de eindigheid te brengen, maar gewoon als uitnodiging om vandaag te leven als je meest kostbare moment!

In liefde,
Griet.

Comments

  1. Dank je wel Griet om dit weer even in mijn bewustzijn te brengen.

  2. zo waardevol; dank je Griet, it makes sense

Speak Your Mind

*