Elk moment, elke dag wordt bepaald door keuze

Elk moment, elke dag wordt bepaald door keuze, klein of groot, zij bepaalt de koers die je volgt. Het vraagt grote helderheid om werkelijk bewust te kiezen. Werkelijk kiezen is een hoge staat van bewustzijn. Het maakt dat je jezelf losmaakt van de externe condities en het innerlijke compas durft volgen.

De landschappen die je zal ontmoeten worden bepaald door jouw keuze.
De vraag is of je keuze verbonden is met het pad van angst of van vertrouwen.

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Heel waar… Het magische is dat je je pad kan kiezen uit angst, of hetzelfde pad met vertrouwen, en dat je in elk van de gevallen andere omstandigheden zal tegenkomen, met de zelfde basisgegevens.
    In mijn geval reflecteren de paarden mijn angst, of mijn vertrouwen, en nodigen mij uit (met nogal wat nadruk !) om in de spiegel te kijken, de angst te (h)erkennen en om te switchen naar vertrouwen. Magisch… Confronterend !

Speak Your Mind

*