Het leven heeft je lief!

We leven in een tijd waarin we steeds opnieuw uitgenodigd worden naar binnen te keren zodat we kunnen terug komen tot de essentie van wie we zijn. Uitdagingen zijn uitnodigingen om die beweging te maken. Het openen van het Hart is een keuze die reeds lang gemaakt is in de ziel en waarvan ik geloof dat ze verbonden is met de openbaring van de hemel op aarde, waarvan we af en toe een glimp kunnen zien of ervaren. In vele gevallen spreken we dan over “de wonderen van het leven”.

Het is een pad dat we allen bewandelen op onze eigen manier.
Spirit Practice, het beoefenen van de verbinding met Spirit, is belangrijk en noodzakelijk zodat je je steeds opnieuw kan verbinden met die innerlijke bron die leeft en werkt doorheen jou. Zij omvat de wijsheid en de inspiratie die nodig is om een rijkelijk leven te leiden, in alle opzichten.
Er zijn vele manieren om dit te beoefenen en uiteraard kiest ieder wat het beste bij hem of haar past.

Ik schrijf deze woorden vanuit de noodzaak in mezelf en ik heb het geluk dat al mijn werk verweven is rond een stem die door me spreekt.. Mijn leven ontvouwde zich vanuit al mijn ervaringen tot een pad van toewijding en dit is niet verschillend van enig ander. Mijn bewondering en dankbaarheid gaat uit naar elk lied dat wordt gezongen, elk vriendelijk woord dat wordt gesproken, elke mooie omarming, elk zacht gebaar, vanuit toewijding aan spirit, aan het Open Hart.

Laat vandaag het open hart door jou spreken, wees opmerkzaam in elke ontmoeting, voel dankbaarheid voor elk gesproken woord, weet dat het leven je uitnodigt om door te groeien tot die mooie kern die leeft in jou. Vandaag is een kans om nog meer jezelf te zijn. Het leven heeft je lief.

Namasté,
Griet.

Comments

 1. dankjewel, Griet, om deze Uitnodiging te delen.
  Met toewijding in zachtheid neem ik ze mee, de dagen in…
  Hartwarmte aan jullie
  Tania

 2. Rosalinda Vandromme says

  Lieve Griet,

  Ik ben ontroerd door deze prachtige woorden
  Liefs
  Rosalinda

 3. Goeiemorgen,
  Tijdens het wakker worden schudden je woorden me echt wakker.
  bedankt voor de uitnodiging en het liefdevol delen. Ik ga er mee aan de slag.
  Fijne dag
  bHart

 4. Caroline (Lin) says

  Lieve Griet, zo mooi… ‘Het leven heeft je lief’ ook wanneer we vandaag het najaar, de donkere dagen, de koude na de zomer voelen komen… De bereidheid je hart te openen, vraagt moed, je ‘kwetsbaar’ openstellen lijkt het wel… Toch weet ik dat dit voor mij de enige manier is om voluit te leven en de wonderen van het leven toe te laten.. Zoals je al zei.. ‘Zij die geeft, ontvangt’, zo rijkelijk wanneer je je openstelt… Dank je wel om er ons aan te herinneren…
  De wereld wordt zo alleen nog mooier 😉 xx

 5. Karel Peeraer says

  Liefste Griet,
  Zo mooi verwoord. In een opleiding ‘coachen in de natuur’ vroeg men mij vorige week naar mijn coachingsverhaal. Dagen zocht ik naar woorden om mijn innerlijk verhaal te delen. Jij hebt ze gevonden. Prachtig. Hoe mooi en toch zo moeilijk kan eenvoud zijn.
  Dank je, Karel

Speak Your Mind

*