Het nu is een ruimte

het Nu is geen plaats in tijd, maar een ruimte. Je kan dit inzicht gebruiken in je meditatie, of zelfs hier en nu terwijl je deze woorden leest.

Het Nu is een ruimte. Je betreedt ze door je te richten op je adem en je lichaam. Wanneer je ze voelt, begin je je ook bewust te worden van het energieveld rondom je. Je voelt de aanwezigheid, de levenskracht, Spirit, of hoe je het ook wil noemen.

Deze kracht is levend en wel, ze is in elke aspect van je wezen, van je lichaam, van je leven.

Richt je vandaag op het voelen van de aanwezigheid, het voelen van de ruimte waarin je bent. Hoedt deze ruimte, vul ze met aandacht en dankbaarheid, terwijl je voelt hoe ze je vervult en groeit in kracht en zegen, met elke stap die je zet.

Voel deze ruimte en de kracht die hier beschikbaar is. Ze vernieuwt je. Dus laat toe nieuw te zijn, vandaag!

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. lievens guido says

    Het is AL-TIJD NU….vandaar het woord..MO- ( NU ) -MENT…
    ik lees en luister met vreugde wat jullie me brengen..wens jullie een liefdevol begin van de Valentijnsmaand…Guido

Speak Your Mind

*