Interview met Visionaire kunstenaar A. Andrew Gonzalez (VIDEO)

In de zomer van 2014 had ik de eer om les te krijgen van de schitterende visionaire kunstenaar A. Andrew Gonzalez. Al vele jaren was ik fan van zijn werk maar na enkele jaren sparen, was ik in de mogelijkheid 3 weken les bij hem te volgen. Vanaf de eerste avond raakten we verwikkelt in diepe gesprekken over de ziel, kunst, de goddellijke kracht en het welzijn van deze Aarde. Gedurende de weken dat ik les kreeg van hem werd onze diepe band en vriendschap steeds duidelijker.

In deze video kan je een interview zien dat ik met hem opnam op het einde van de cursus. Hij deelt er verschillende van de ervaringen die zijn pad als mens en kunstenaar gestuurd hebben.

Update voor 2018: Andrew zal een Gratis artist evening houden op donderdag 1 mei en opnieuw een 6-en 10 daagse Airbrushcursus begeleiden, startend op zaterdag 3 mei.

De video heeft momenteel nog geen ondertitels, dat zal later volgen.
Geniet er van, het is een pareltje!
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*