Keer altijd terug naar het gevoel alsof er iets wonderlijk staat te gebeuren

Het is aan ons om altijd terug te keren naar leven vanuit het gevoel alsof er iets wonderlijk staat te gebeuren. Het is zo dat de poorten openen!

Wanneer we deze kracht van verwondering toelaten, komen we terug in een staat van hoge energie, van helderheid, inspiratie en kracht. We komen terug in de dans van het leven, in de plek van volle schepping. Keer dus bewust terug naar het gevoel dat er iets wonderlijk staat te gebeuren. De poort wacht op jou om ze te openen!

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Dank! voor de reminder 🙂

  Namasté

 2. Bedank, voor deze mooie woorden.
  Namaste

 3. Schollaert Godelieve zegt

  Bedankt voor de mooie meditatie op Vrijdagavond 8 nov
  te Erpe – mere Indrukwekkend

Speak Your Mind

*