Laten we beginnen

“Gisteren is voorbij.
Morgen is nog niet gekomen.
We hebben alleen vandaag.
Laten we beginnen.”

Deze woorden van Moeder Teresa kunnen ons gidsen uit de meest diepe dalen naar de tegenwoordigheid van onze ziel. Het vraagt moed om werkelijk in het leven te staan, maar tegelijk vinden we de innerlijke rust als we ons richten op de tegenwoordigheid van vandaag.

Het is zo dat er enkel vandaag is, maar het is ook zo dat er iets ons oproept van binnenuit en zegt ‘laten we beginnen’. Je staat pal in je leven en alle kracht is hier, waar jij bent, in dit moment. Wandel vanuit die kracht!

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Rita Janssen says

    Dank voor al die inspirerende wijsheid die jullie gratuit delen! Ik ben er blij mee!
    Hartegroet Rita

Speak Your Mind

*