Liefde

“Liefde”

Liefde fluistert in mijn oren een heerlijk lied dat me warm maakt en uitnodigt om naar binnen te keren in de velden van vreugde en verbondenheid.

Het grote verlangen naar Liefde huist in zovelen en de pijn van de ingebeelde afwezigheid ervan laat soms sporen van diep verdriet na. Wij mensen verbinden haar met de gedachte aan 2, de gedachte aan gedeeld samenzijn.

Maar zij reikt veel verder dan deze beperkende waarheid.
Liefde is het hoogste geschenk uit de hemel en de meest gezochte schat op aarde. Zij is op de plaats waar het leven begint en ook waar het leven eindigt.

Zij nodigt ons uit om op elk moment de keuze te maken om elk wezen vanuit haar grote waarheid lief te hebben. En zoals dat hoort in dit leven, zal je bij dit oprechte schenken ware liefde worden geschonken.

Het leven is een wonder!

Hartegroet,
Griet.

Comments

 1. Marij Kok says

  Wat schrijf je mooi en waar Griet, dank hiervoor!

 2. Liefde is een onuitputtelijke bron met krachtig, helende trillingen .
  Dankjewel Griet voor het geschenk dat je geeft door dit te delen 🙂

 3. De essentie van LIEFDE wordt door jou met hartverwarmende woorden beschreven! De energie ervan voel ik in mij stromen! Dankjewel Griet?

 4. Liefde is verbonden zijn met onze ziel,wij zijn liefde!
  Als ik met mijn ziel verbonden ben dan voel ik vreugde,dan zou ik willen dansen,zingen,gek doen,plagen….HEERLIJK.
  Maar soms glijden zorgen,schaamte,schuldgevoelens,verdriet voorbij en dan voelen ik me somber en ga ik negatief denken.Ook dat mag er zijn.Zo leer ik dat ik een keuze kan maken over waar mijn gedachten mij heenbrengen.
  “Ziel” zijn is volgens mij het mooiste wat er bestaat!

  Dankjewel Griet

 5. Wat een mooie heldere woorden Griet!
  Dat is alles, wij zijn liefde!
  Zoals Anne het hierboven zo mooi beschrijft als ‘Ziel zijn”

 6. Dank om dit te delen, Marleen…ja, wij zijn liefde!

 7. Dank je wel om deze weer wondermooie boodschap te delen Griet, en dit net voor de zware pijnlijke gebeurtenissen in Brussel. Het voelt zo sterk, als een tegenpool voor het geweld, net alsof je iets voelde aankomen…

  • Lieve Nadia, ik voel vooral hoe belangrijk het is om verbonden te blijven met die innerlijke bron van liefde waar we allen deel van zijn. Ik zal alles doen wat er binnen mijn mogelijkheden ligt om dit te ondersteunen. Mijn blogteksten zijn daar deel van.
   Dank om mijn boodschap te ontvangen!

 8. Dankjewel griet, mooie woorden om te lezen,zeker in dagen van terreur. Enkel liefde kan oorlog overwinnen…daarom deel ik ook jouw mooie woorden

 9. Dankjewel voor deze mooie woorden Griet. Je geeft een heel mooi beeld van wat Liefde is. Het is Verbinding met ons Hogere en daardoor ook met de hele Kosmos. Dit is de boodschap naar al onze medemensen : kom terug in Verbinding met je Kern. Het heeft geen zin om het kwade te bestrijden. Door Liefde te sturen vanuit een barmhartig Hart wordt het kwade in onze wereld liefdevol omarmd en zal het vanzelf oplossen. Omarm liefdevol het Leven en het Leven zal jou omarmen. Liefde opent deuren, angst sluit ze.
  Liefdevolle groet.

 10. Hildamarierose Van Langenhove says

  Recht naar het hart, vanuit het hart! Alles er tussenin omarmend en verwarmend. Wat een schitterende stralende stroom van energie, hoe zalig zegenend, die precieze afstemming op de Frequentie van Liefde.

  Dank je wel, Goddelijk Wezen

  • Dank je wel voor je mooie woorden, Hildemarierose!

   • paula Gasser says

    Ik kom spontan hier en deze woorden over Liefde te lezen,ik maak evkes pauze en kom tot rust van na mijn werk. Het vervulled mijn heart en voed mijn Geest. Het is geweldig dat er nog mensen zijn die van goede intenties zijn en ook zo denken! Het is vanwege die liefde dat wij hier zijn! Wij mogen het niet opgeven erin te geloven en de liefde te ervaren. Veel Liefs,Paula

Speak Your Mind

*