Warriors van De Nieuwe Tijd!

Laat ons diegenen zijn die verandering brengen. Die de moed bezitten om de innerlijke verhalen en dwalingen op te lossen zodat we leren kijken met ogen die werkelijk kunnen zien.

De “Nieuwe Warriors” van deze tijd.

Zodat we niet langer bang moeten zijn van onszelf of van de wereld die zich aan het ontvouwen is. Want waar we zachtjes in landen is wat velen noemen “De Nieuwe Tijd”.

Wat nodig is, is dat het oude instort, wat duidelijk aan het gebeuren is, de oude cultuur verdwijnt.
Maar het zaad dat we nu zaaien, zaadjes van kracht, van moed, van mededogen, liefde, en al die andere, bepalen het beeld van de toekomst. En laat dit vrij zijn van het verlangen of de hoop dat we de vruchten ervan nog zullen plukken.

Dus laat ons, moedige “Warriors van De Nieuwe Tijd”, het zaad met zorg kiezen zodat het zich kan verspreiden over de aarde en ten goede komt aan het welzijn van alle levende wezens hiermee verbonden.

Wij hebben een taak.

Laat vandaag opgedragen zijn aan het bewust kiezen van het juiste zaad en zo ook alle andere dagen…
Want weet je, de lente is reeds voelbaar…..

In liefde,
Griet.

Comments

  1. ontroerd, ht zaad met zorg kiezen als warrior , dankje voor de juiste woorden, christel

  2. Oooohhh, schoon Griet! Dat het niet over enkele weken allemaal helemaal goed is, is uiteraard zo. Maar dat we mee kunnen zaaien om de oogst goed te maken, is uiteraard ook zo….. En hierbij helpen doe ik wel heeeel graag… Met velen wordt het ook lichter en gezelliger hé…

  3. De Clercq Jacqueline says

    Dankuwel 🙏 🍀

Speak Your Mind

*