Reiki, een krachtig instrument op je spirituele pad

We leven in bewogen tijden, dat zal iedereen wel kunnen beamen. Daarom is goed om nieuwe wegen te vinden die je verbinden met de essentie van je bestaan.

Eén van die instrumenten die je kan gebruiken om je vrij te maken van je beperkende gedachten en je verbinden met je spirituele pad is Reiki.

Spiritueel Pad

Tijdens een initiatieweekend leer je hoe je met deze krachtige energie kan werken en ontvang je vier inwijdingsinitiaties.

Reiki-initiaties zijn rechtstreekse wegen die de poorten openen van je ziel en waarbinnen het contact met de Reiki-energie verdiept wordt. Het is moeilijk hiervan een omschrijving te geven. Reiki-studenten ervaren de inwijdingen als sacraal, diepgaand , fundamenteel en transformerend.

Hun eenvoud en kracht zijn duidelijk en zorgen ervoor dat je een instrument in handen krijgt waarop je ten allen tijde beroep kan doen.

Zij staan symbool voor eenheid en heelheid en dragen bij tot de verdere evolutie en openbaring van je pad zoals het jou toebehoort.

Dit weekend gaat er voor het eerst een Reiki I weekend door op onze nieuwe plek. Ik kijk er enorm naar uit!

Wil je nog graag meedoen dan is dat mogelijk. Meer info kan je vinden via de volgende link: Reiki 1 inwijding

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*