Ancestral Healing – interview met Roel Crabbe (VIDEO)

Roel werd gevraagd een interview te geven voor de online summit: “Healing Visionaries”.

In dit interview deelt hij heel persoonlijke verhalen over zijn relatie met de voorouders en voorouderlijke healing. Ook vertelt hij uitvoerig over de levenservaringen en uitdagingen die hem tot het sjamanisme en het pad van healing hebben geleid.

In de tweede helft van het interview neemt Roel je mee in een gegidste meditatie. In deze meditatie maak je contact met een voorouderlijke gids en representant van de toekomstige generaties, met de intentie je gidsing te geven voor jouw pad.

Laat ons gerust weten wat je ervaring je bracht!
We wensen je een schitterende dag toe

Griet en Roel

Comments

 1. Nicole Oversteyns says

  Het kwam weer net op tijd. Ik voelde me alweer een tijdje heel verdrietig en tegelijk heel boos omwille van wat mensen mekaar en de planeet aandoen. Sinds de sjamanencursus maak ik grote tekeningen (of beter ik maak beelden die er al zijn zichtbaar), het zijn meestal dieren en ik geef ze aan mensen om hen eraan te herinneren hoe sterk en hoe wild en hoe vrij ze zijn. En bijna was ik vergeten dat ikzelf ook sterk ben en wild en vrij… Bedankt Roel voor je verhalen en voor de ceremonie.

 2. Ciel Verbruggen says

  Dank je Roel voor deze helende en voedende meditatie. Het is fijn te weten dat ik de voorouder ben van zij komen gaan, evenzeer dat ik kan rekenen op de hulp en ondersteuning van zij die mij zijn voorgegaan. Het voelt zo verbonden met het grote geheel. Dank je. Liefs.

 3. Super Roel ! Thx for sharing…
  See you soon ?
  Els Vnlndt

 4. Dank je wel, het was een fijne ervaring. Mijn kleinzoon liet me wel weten dat hij gestorven was & ik geen nakomelingen meer had, maar dat ik voor andere mensen een fijne bijdrage kan leveren.

 5. Wat een prachtige video! Ik heb na 8min het eerste gedeelte zitten wenen, al snikkend, zo herkenbaar en zeker iets getriggerd. Met de meditatie vloeide de tranen als een waterval, niet van verdriet maar van verbondenheid. Zo mooi! Dankbaarheid voor uw helend en mooi werk!

 6. Knap en inspirerend hoe je vanuit die diepe rust en oprechtheid zo intens kan binnenkomen zelfs vanop een pc.
  Dank u wel!
  v.

Speak Your Mind

*