Eén van de meest vervullende dingen

Een van de meest vervullende dingen in mijn leven is het samenkomen in een kring van mensen die zijn toegewijd willen luisteren naar de dimensies van de ziel, en vervolgens zo diep mogelijk te duiken, om terug te keren met parels die levens transformeren, hoop brengen, en gelach en tranen van gratie.

Ik deelde het afgelopen weekend met een cirkel die samenkwam om zich te richten op ‘Leef volgens je Zieleplan’. Deze cirkel verbaasde me met hun oprechtheid en moed om sterk te staan in de stilte en de kracht van de ziel. Het is die toegewijde aanwezigheid die me nederig maakt en mijn innerlijke vuur aanwakkert.

Om te kiezen bewust te leven en die keuze toe te wijden aan de liefde van het hart, dat is voor mij de hoogste kunst, het is de dans waar de hemel de aarde ontmoet. Het is de geboorte van nieuwe mogelijkheden, van eindeloze landschappen en van een stralende toekomst.

Een groot deel van het weekend werd doorgebracht in het opnieuw verbinden met het veld van Zij die gaan komen: de toekomstige generaties. Net als de Voorouders heeft een samenwerking met hen een grote kracht in het sjamanisme, al zijn er veel minder mensen die werkelijke aandacht geven aan dit belangrijk krachtveld van de ziel. Wij herverbonden ons, om te luisteren, om gidsing en inspiratie te vragen om goed te kunnen navigeren in deze tijden van grote verandering. Om te helpen onze toewijding te verdiepen en versterken, zodat we kunnen helpen, elk op onze eigen manier, om te bouwen aan een betere wereld, vervuld van ziel.

En in een cirkel als deze wordt ik overspoeld door mijn liefde voor de schoonheid van de menselijke ziel en de onbegrensde goedheid die zich openbaart wanneer we ze omarmen. Ik zag deze in de ogen van de mensen, en ik ben dankbaar voor de liefde die stroomt en geneest.

En hier zittend, terwijl ik deze woorden schrijf, wil ik jou de moed toewensen om deze stroom vrij te laten, en vrijuit te delen met iedereen die je ontmoet. De goedheid die in ons hart leeft is onbeperkt: wanneer we ze delen groeit ze.

Er is deze heldere wereld die wacht op de mensheid om ze te onthullen. Ze wacht op ieder van ons om terug te komen naar het hart van de ziel, en om het leven, er van te leren en het verder te laten ontvouwen.

Dus ik wens dat Ziel je bron mag zijn in het leven, en je gids, je brandstof en je bestemming.
Dat we allen op het pad van het hart mogen blijven.

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Het was een zeer mooi en intens weekend, waarin de verbinding met het veld van Zij die gaan komen me echt heeft geraakt. Leven vanuit mijn ziel begint inderdaad meer vorm te krijgen en dit brengt rust en vertrouwen. Ik voel grote dankbaarheid voor het pad dat zich nu ontvouwt in mijn leven. Dank je wel, Roel.

  2. ziel-sgelukkig !!

Speak Your Mind

*