Inititation & Hoe ik Peggy Dylan ontmoette (video)

Beste vrienden,

In onderstaande video vertel ik hoe ik Peggy Dylan ontmoet heb in Schotland en hoe ze mijn relatie met mezelf en het leven veranderde. Ik vertel er ook over mijn eerste vuurloop en hoe Peggy me hielp de confronterende herinnering daaraan te overstijgen.
Ook vertel ik wat meer over Sundoor Initiation en wat centraal staat in haar werk, voor wie daar interesse in heeft.

Wil je graag nog deelnemen aan Initiation kan dit nog. Je kan de info vinden op de Initiation webpagina.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*