Interview over de Bodhisattva, circulatie en het elimineren van zelf-sabotage

Enkele dagen geleden interviewde Kuba Ambrose uit Australie me over mijn ervaringen met het sjamanisme, het volgen van dromen, sacrale kunst en vele andere zaken. Het werd een inspirerende uitwisseling.

Dit is een kort fragment uit dit interview, waarin we spreken over het principe van de Bodhisattva, het werken met de stroom van goedheid, circulatie, het opheffen van zelfsabotage en andere zaken.
Het volledige interview zal in juni verschijnen.

Ik hoop dat het mag inspireren!

Hartegroet!
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Roel en Kuba…
  Een héél boeiend en inspirerend interview!
  Sommige zaken zijn heel goed herkenbaar, andere moeten eerst nog bezinken… zijn als zaadjes die nu gezaaid zijn.
  Ik zal ze koesteren… licht en warmte… en soms ook wat water geven … zodat ze op het juiste moment kunnen ontkiemen en verder het zonlicht zien.
  HARTELIJK DANK om dit te delen!
  Kijk al uit naar het vervolg van het interview!

  Zie

Speak Your Mind

*