Lichtmeditatie voor het versterken van je energielichaam (VIDEO)

Wil je stralender in het leven staan? Enthousiaster, energieker, meer verbonden?
Deze meditatie kan je gebruiken om je eigen lichtlichaam te versterken en stralender te maken. Ook helpt deze meditatie om je intuitief vermogen en contact met je lichaam te versterken.

Ik hoop dat het mag inspireren!
Je kan al onze videos en meditaties vinden op de Anam Cara meditatiepagina!

Als je graag leert werken met spiritueel licht voor healing, ben je van harte welkom om de workshop “Healing Power – Spiritual Light”

hartegroet,
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Van de Gehuchte Linda says

  Beste Roel,
  Dankje, dankje, dankje voor jouw stralend licht dat je met ons deelt!
  Met je video’s word ik in mijn dagelijks werk attent gemaakt op wat echt belangrijk is in mijn leven. Je moedigt me ook aan om nog meer een lichtje te zijn in deze wereld en ik voel dan ook het licht om me heen en ga voor meer passie in het leven! Hartegroet, Linda

 2. Dag Roel en Griet, in mijn herstelperiode na een medische ingreep doe ik bijna dagelijks jullie meditaties en voel ik mij omringd met helend licht en liefde. Hartelijk dank voor deze eenvoudige maar o zo vervullende oefening. Het brengt mij alle heling en vertrouwen. HARTelijk dank! Marijke

 3. mercikes allebeidjes voor jullie mooie zendings”werk” voor Moeder Aarde en al haar kinderen!

  Een heel fijne meditatie die ik graag zal toepassen , mag ik deze doorgeven?

  hARTEGROET, Colette

 4. Wat een heerlijke rustgevende energie straal je uit, fijn om naar te luisteren, en om te doen! Dank je wel!

 5. hmmm, zit hier met een glimlach om u tegen te zeggen. Heerlijk om te zien, voelen horen hoe je, jullie uitnodigen tot, delen en zelf ‘zijn’. Zo’n mooie mensen. Nu weet ik weer waarom ik zo graag eens afkom. Té lang geleden. Tot weldra.
  Vele vreugdegroetjes nog,
  Anita

 6. Bedankt voor het delen Roel.

  Ik ga zeker een aantal van de door jou aangeboden aandachtspunten integreren in mijn dagelijks leven.

  Wat ik nu reeds jaren doe is het volgende:
  Via mijn Glimlach activeer ik Hartverwarmende intenties en vervolgens plaats ik Alles & Iedereen dagelijks in een Hart van Licht & Liefde.
  De ene keer doe ik dat gewoon in gedachten en de andere keer spreek ik de woorden uit terwijl ik met handen en armen een Hart vorm in de ruimte voor, naast en achter mij.
  Daarna laat ik de handen opwaarts wapperen zodat de vrij gekomen energie zich sprankelend kan verspreiden.

  En Ja, het voelt heerlijk bevrijdend om bewust met Licht & Liefde bezig te zijn.

  Bedankt om dit op jouw unieke wijze nog eens in herinnering te brengen.

  Voor Nu & Straks héél véél Liefs, Licht & Liefde gewenst
  en daarbij ook nog een Mega Big Smile van me 😉

  xxx xxx xxx

 7. Roel
  De zaadjes die gezaaid werden door het interview te beluisteren met Kuba ivm’ de circulatie en eliminatie van zelf-sabotage’ krijgen door het doen van de Lichtmeditatie extra Licht en Warmte.
  Het kiemen gebeurt in een versneld tempo!
  Zalig om het Licht en de Warmte binnenin te voelen …THANK YOU!!!

 8. Dag Roel, ik was sinds gistern wat ziekjes met spier en hoofdpijn en koorts, de koorts ging weg vandaag maar de hoofdpijn verdween pas als ik vanmiddag tegen mezelf zei ik ben licht en liefde en mezelf een hoofmassage gaf erbij en nu lees en doe ik jouw lichtmeditatie en het hft me nog meer aangesterkt,het klopt wat je zegt..ik doe er verder mee..dank je!

 9. Ackou Trees says

  Beste Roel
  Ik zat in een dipje, maar jouw lichtmeditatie bracht mij terug waar ik moest zijn. dank je daarvoor. Het kan zo eenvoudig zijn. Deze lichtmeditatie zal ik proberen te integreren in mijn dagelijks leven .

  groetjes ,
  Trees

 10. Beste Roel,
  Wat ’n prachtige lichtmeditatie is dat, iets wat ik nu echt nodig had. Mijn energie was volledig verdwenen maar nu voel ik me terug bruisend van leven. Duizend maal dank hiervoor.
  Zal deze meditatie zoveel mogelijk doen.
  Hartelijke groetjes en heel veel liefde en licht toegewenst aan beiden.
  Mariette

 11. dank je Roel, ik ga nu weer met een goed gevoel slapen op waarschijnlijk lucide te dromen……van morgen kwam mijn man me wakker maken. ik zei onthoud eens dit en dat want ik zat nog in de droom en wou verder …het is gelukt. maar vanaf morgen zet ik me in het stralenste licht dat er bestaat …..mijn bescherm maar ook verdeel bundel, zolang het goed gedeeld word is het ok voor mij. maar ik vergeet nooit mezelf…..thanxks voor de hulp 😉 tot morgen op de les 😉

 12. Dankjewel voor deze mooie meditatie. Me weer te verbinden met het Licht in mijn leven. Dankjewel Roel.

 13. Hartelijk dank Roel, erg fijn!
  Mooi om jou als voorbeeld te zien van je eigen meditatie!
  Prachtig om naar te kijken en super om te beluisteren.

  Het doet me goed, liefdevolle groet, Vera

Speak Your Mind

*