Ritual Healing: Crossing the bridge

Het samenbrengen van polen brengt ons automatisch bij het veld van eenheid en verbondenheid. Het is daar waar afgescheidenheid, de kern van elke wonde, wegvalt. In deze eenheid is de mogelijkheid verweven om opgetild te worden naar hogere frequenties.

In Ritual Healing werken we vanuit de samensmelting van het mannelijke en het vrouwelijke principe, daar waar de creatieve kracht zijn geboorte en oorsprong vind.

Roel en ik brengen in deze intensieve workshop sjamanisme voor het eerst elk onze ervaring in het werken met healingrituelen samen. Het schenkt ons enorme vreugde dit sterke veld van healing te kunnen delen met de cirkel. We zullen twee volle dagen dit veld activeren en voeden ten behoeve van healing en openbaring.

Centraal in deze workshop staat het werken met rituele energie, stilte, overgave en hun genezende kracht. Vanuit deze kracht ontstaan het veld voor diepere transformatie en het thuiskomen van Ziel.
Persoonlijke thema’s en aspecten die vragen om healing kunnen opgedragen worden in dit veld, voor transformatie en heelwording.

Het openen van het hart voor liefde is de essentiële grond van het nieuwe pad. Het is deze openheid die de kern is van healing, altijd.

Deze workshop is voor iedereen toegankelijk en is bedoeld voor mensen die er bewust voor kiezen een krachtige en transformatieve plaats in het levensweb in te nemen, in overgave aan Spirit.

Een diepe duik in je verbinding met de vormloze dimensies en ware kracht.

Als diepere healing je roept, wees welkom.
Je kan info vinden via deze link: Ritual Healing – Sjamanisme Healing intensieve.
Met warme groet,

Griet

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*