Wanneer je de stroom van Overvloed wil vergroten

Dit is het derde artikel in een reeks van 5 artikels. Hier zijn de links naar de vorige artikels, het is best deze eerst te lezen:

1: Inspiratie
2: Wanneer energie gestagneerd is

Wanneer je de stroom van overvloed wil vergroten:

Overvloed is alomtegenwoordig. Om overvloed toe te laten moeten we bereid zijn zelf een instrument van overvloed te worden. Dit is een sprong in bewustzijn, als een bewuste keuze overvloed te brengen, te leven en denken.

In een periode waarin ik voor financiële uitdagingen stond, gaf mijn lerares uit de droomwereld me een fundamentele les, die heel mijn leven veranderde. Ze leerde me levenskracht voelen, en hoe deze kracht overal volledig aanwezig is en geactiveerd kan worden door overgave en dienstbaarbeid. Ze zei me: “Roel, telkens wanneer je denkt aan tekort, denk je niet aan dienstbaarheid. Wees dienstbaar, elke dag meer.” Deze ervaring veranderde mijn leven. Het gaf me richting en hielp me aktief te worden. Sindsdien vraag ik mezelf elke dag waar ik kan dienen, wat ik kan doen om iets goeds in de wereld te brengen. Een grotere kracht, en overvloed, kwam in mijn leven.

Wanneer je de stroom van overvloed wil vergroten in je leven, richt je op de verkenning van het veld van dienstbaarheid en circulatie van energie. Richt je op de dimensies van de ziel en hun schenkende aard. De ziel wil altijd delen, is altijd groeiend, kent geen tekort.

Ontdek welke de geschenken zijn die je kan schenken aan de wereld. Je hebt geschenken in je hart. Je hebt talenten, geniale ideeën, dromen. Ontdek ze en schenk ze elke dag aan de wereld, op je eigen creatieve manier. Hou op met wachten op de verandering. Overvloed is overal, maar het is aan elk van ons om te kiezen overvloed te brengen, overal waar we komen.

Ontdek hoe je hulpvaardig kan zijn, overal waar je komt. Wees een helpende hand, overal. Ontdek diepere lagen van je eigen begrip, mededogen, enthousiasme en vrijgevigheid.

Verbind je met een groter visioen van je leven, en hoe je dit kan leven. Ontdek een hoger ideaal in je leven, en leef daarvoor. Beslis voor jezelf waar jou leven over gaat. Waarvoor ben je hier, op deze planeet?

Wanneer je dit ter harte neemt kom je in contact met een diepere motivatie en, uiteindelijk, je doelsbestemming.

Je bent niet hier gekomen om meer en meer te gaan verzamelen, je bent hier om te delen, om je talenten in te zetten voor datgene waarin je gelooft. Het pad van schenken is het pad van overvloed. Leer te voelen hoe de stroom van overvloed voelt en herken het overal waar je komt. Laat je angsten over tekort los, zonder verantwoordelijkheden naast je neer te leggen.

Ontdek wat je te schenken hebt. Schenk elke dag meer. Je hebt gaves, talenten, dromen. Breng ze in de wereld. Dien het groter visioen dat leeft in je hart. Financiële overvloed is een direct gevolg van dienstbaarheid. Help elkaar en zie hoe overvloed overal aanwezig is.

Enkele Intenties voor je innerlijke reizen of meditaties:

– Wat kan ik schenken aan de wereld, elk moment en overal? Hoe kan ik hierin groeien?
– Welke gaves en talenten kan ik meer gaan inzetten voor het goede van al?
– Welke stappen kan ik zetten om vanuit een ruimer visioen te leven?
– Hoe kan ik het bewustzijn van overvloed in mezelf en anderen laten groeien?

Ik wens je een dag vol overvloed toe, en de moed om het te verspreiden.
Morgen volgt deel 4 van deze reeks.

Warme groet,

Roel

PS: Laat gerust een reactie om te laten weten hoe deze principes voor je werken… Reacties kan je hieronder posten

>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.

Trackbacks

  1. […] « Wanneer je de stroom van Overvloed wil vergroten feb 18 2010 […]

Speak Your Mind

*