Weekend van Vuur: Vuurloop en Zweethutceremonie

Beste vrienden,

We hebben een drukke tijd achter de rug met de verbouwing van het centrum, maar vorig weekend hebben we de pannen weer op het dak kunnen leggen met de hulp van vele vrienden. Spoedig starten we de werken aan de grote zaal. Een nieuw begin!

Komend weekend baden we in de warme kracht van 2 healingrituelen: De Vuurloopceremonie en Zweethutceremonie. Beiden staan deze keer in het teken van kracht. Er zijn nog enkele plaatsen vrij indien je je geroepen voelt. Graag dan spoedig een seintje via de website.

Banner Open Vuurloop Ceremonie

Vuur is een krachtige spirit en een krachtige healer. Sinds de oude tijden wordt er wereldwijd met vuur gewerkt voor transformatie, ritueel en healing. Het lopen over gloeiende kolen in rituele context is een heel sterke manier om transformatie en zuivering te bekrachtigen. Vuurlopen is niet voor niets wereldwijd terug te vinden in vele culturen en tradities.

>>> Lees meer over de Vuurloopceremonie

Banner Zweethut ceremonie

De zweethutceremonies zijn krachtige zuiveringsrituelen waarin we terugkeren naar de essentie en stille kern van ons wezen.
Een intens gebeuren van loslaten, gebed, verbinden, ontvangen en thuiskomen in een cirkel van eenvoud, zachtheid en liefde.
Deze ceremonies zijn opgedragen aan de groei van de ziel en bewustzijn van heelheid.

>>> Lees meer over de Zweethutceremonie

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. nico keeman says

    Hier mijn beleving van mijn eerste vuurloop .Dit was een van de mooiste ervaringen die heb mee gemaakt tot nu toe!! Mooi van dit alles vind ik dat we van beging af alles mee mochten maken op bouw van vuurstapel enz.. zo dat je nog meer kan binden met vuur .mooi ceremonie met veel zang en dans rond vuur was gewoon zalig en hoe vrij ik mij voelden . Lopen over de heten kolen was gewoon zalig en is nu paar dagen geleden maar ik voel het nog allemaal na werken 
    Griet en Roel ik wil jullie nog heel hard bedanken voor deze mooie dag en hoop dat ik nog veel kan komen vuurlopen bij jullie
    Groeten Nico

Speak Your Mind

*