Vrijdag 19 juli – Rituele Vrouwencirkel

Reiki in Zorg

“In this crucial time of our Earth walk, it is essential that women reclaim our ability to nurture, create, and renew our life. It is our responsibility to heal ourselves and reclaim the healing power that is ours.” Jamie Sams

Nu vrijdag 19 juli gaat er een nieuwe rituele vrouwencirkel door in onze yurt te Veerle. In de energie van de hoedsters van de holy Womb nodig ik je uit om jezelf te openen voor de helende en zorgende energie van deze mooie en wijze vrouwen.

Om je ware plaats als vrouw in de wereld in te nemen is het belangrijk dat je zorg draagt voor je eigen bestaan. Zelf heb ik jaren gedacht dat die zorg van anderen diende te komen: mijn moeder, mijn vader, partners, kinderen,…

Door een nood buiten jezelf leggen verbind je je met onmacht, frustratie, kwaadheid,… Maar door jezelf voeding te geven, je innerlijke wereld te hoeden en jezelf steeds af te vragen wat je nodig hebt om terug de buitenwereld te betreden, open je je voor innerlijke vrede en voldoening. De stap naar een liefdevol bestaan wordt dan veel kleiner.

The Holy Womb is een plaats waar je dicht bij jezelf kan komen, waar schoonheid je ziel opent en je kan thuiskomen in de warme armen van de liefdevolle energie. Het samenzijn met andere vrouwen is bijzonder. Het verrast me telkens weer en opent mijn stroom van dankbaarheid. Dankbaarheid voor de mooie cirkel, voor het leven en voor alles wat hiermee verbonden is.

Het is een natuurlijke beweging om de binnenwereld te betreden, je te voeden met schoonheid, met kracht en met ziel en van daaruit de buitenwereld vernieuwd te betreden.

Wees welkom!
Hartegroet,
Griet.

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Monica den Bak says

    Het lijkt me heel mooi, jammer dat ik niet in de gelegenheid ben om te komen omdat het voor mij een aardig eindje rijden is en ik gewoon vrijdag en zaterdag moet werken. Wens jullie heel veel plezier, geniet ervan! Liefdevolle groet, Monica

Speak Your Mind

*