Breng Licht – Video: Nieuwe geleide sjamanistische meditatie

Lieve vrienden,

Deze decembermaand dragen we op aan de keuze die we als mens hebben om licht te brengen op deze Aarde. Het is deze keuze die een groot verschil maakt in ons leven en in de wereld. Wij koesteren de diepe overtuiging dat we allen de mogelijkheid hebben elkaar op te tillen en te inspireren, en dat dit cruciaal is in deze bewogen tijden.

Met vreugde delen we op deze pagina een geleide meditatie waarin jouw keuze om licht te brengen wordt aangewakkerd.

Gedurende de laatste doorwerkgroep sjamanisme ondernam Roel met een groep cursisten een sjamanistische trancereis voor healing voor de Aarde. Deze trancereis toonde hoe de kracht van hoop alles kan transformeren en genezen. Vanuit deze ervaring werd deze geleide meditatie geboren, met de intentie via deze weg mee licht te verspreiden en vooral aan te moedigen dit zelf te doen.

Het eerste deel verbind je met je keuze om licht te verspreiden en wordt gedragen door klankschalen (live opname uit Dreamtime Healing)
In het tweede gedeelte word je meegenomen in een landschap waar je aktief licht en hoop brengt naar zij die het nodig hebben. Dit gedeelte wordt gedragen door een tranceritme gespeeld op sjamaantrom en shruti box.

Een diepgaande reis in je eigen kracht en verbinding.

Ook deze meditatie kan je downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video.
Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om je ervaring te delen.

“Breng Licht”

Geleide meditatie – Roel Crabbé
Muziek door Roel Crabbé

Deze opnames werden gemaakt in november 2012. De Mp3 versies van deze opnames kan je downloaden op de downloadpagina van de Anam Cara-meditaties.

Ook de andere online meditaties kan je op die pagina vinden.

Voor een overzicht van alle video’s en Mp3 downloads van onze meditaties, Dreamtime Healing- en workshop opnames ga je best naar de Anam Cara Meditaties & opnames pagina.

Deel gerust hieronder je reactie. Het is fijn te kunnen lezen wat deze meditatie jou brengt en hoe jij sterk staat in je kracht!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. lydie Vanrykel zegt

  Dank je wel Roel en Griet voor deze mooie boodschap van HOOP!!!
  Ik hoop mee voor een leven op aarde in licht en liefde.
  Lydie

 2. Door deze meditatie is mijn pad terug wat helderder geworden.
  Dank hiervoor!
  Diane

 3. Als ik mijn hand uitstrekte naar die man,en zijn hand naar mijn hart bracht, die er verslagen bij zat en in zijn ogen keek, welde tranen uit mijn ogen, de meditatie gaat verder en u zegt ,breng via je ogen licht en hoop naar die man, als u zegt dat zijn ogen beginnen te stralen, voelde ik vreugde
  bedankt dit is een mooie hoopvolle meditatie
  warme bereknuffels yolande :-))

 4. Dankjewel om via deze meditatie ook in mijn hart terug wat licht te brengen!

 5. Celen Carina zegt

  Super mooie meditatie, Bedankt !
  Liefs, Carina

 6. van migem joelle zegt

  voorige week had ik een geleidde meditatie met een sjamaan,ik kreeg een gouden sleutel van mijn krachtdier en heb hem in mijn hart opgehangen aan een haak, er was een deur in mijn harten ik heb de dingen zo gelaten ik heb de deur niet open gedaan,ik wist ook niet waarom, met die meditatie wist ik het ineens,het licht stroomde binnen,er was terug een connectie,van harte bedankt,Joelle

Speak Your Mind

*