Vrijdag Openingsconcert van de Anam Cara zaal & Dreamtime Healing fragment 5 – “Stillness of the Stars”

Lieve vrienden,

Vrijdag zal het officiële openingsconcert van de nieuwe workshopruimte gegeven worden. Dit concert geven we samen met Patrik Niels. We kijken er enorm naar uit om voor de eerste maal deze mooie samenwerking met Patrik hier in de kersverse Anam Cara ruimte mogen geven. Dit ritueel klankhealingconcert zal dan ook in het teken staan van “Heart of the Temple”. Je bent van harte welkom!

Hieronder geven we je ook deel 5 van de opnames uit onse vorige Dreamtime Healing – Ritual Healing te Merlyn. Geef gerust een seintje hieronder om te laten weten hoe deze voor je zijn!

“Stillness of the Stars” (deel 5/7)

Gong & Shakuhashi


De mp3 versies kan je downloaden op de Anam Cara Meditaties-pagina.

Als je nog wil aansluiten bij het officieel openingsconcert vrijdag kan je inschrijven via onderstaande link.

Wie weet tot dan!

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*