The Making of Humans

Beste vrienden,

Hieronder kan je een inspirerende korte film zien over het werk van Stephen Jenkinson en zijn visie op het mens-zijn en onze plaats in de wereld. Stephen heeft vele jaren stervenden en hun familie begeleid en richtte een eigen plek op, waar mensen en vooral ook jongeren kunnen leren over de diepe wijsheid van eenvoud, aanwezig zijn en de natuur van de ziel.

“The Making of Humans” raakt aan de diepe essentie van de ware menselijke natuur en laat proeven van de werkelijke kracht van stilte, essentie, het samenkomen in cirkels van intentie en ritueel.
Ik vind deze prachtig en deel hem graag met je:

)

Hartegroet,
Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Joeri De Keuster says

    R.E.S.P.E.C.T. DEEPLY TOUCHED

Speak Your Mind

*