Nieuwe Live opname – Breng Ziel in de Wereld

Lieve vrienden,

Op vrijdag 28 juni kwamen een 70-tal mensen samen op de gratis avondworkshop “Breng Ziel in de Wereld”. In deze workshop stond je relatie met de dimensie van de ziel, en je keuze om zelf ziel in de wereld te brengen, centraal. In deze opname hoor je het grootste deel van deze workshop (1u en 20 minuten)

Zoals steeds kan je deze meditatie kan je downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. We hopen dat deze je mag vervullen!
Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om je ervaring te delen.

“Breng Ziel in de Wereld”

Live opname en Geleide meditatie 8 november 2013 – Roel Crabbé

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de downloadpagina van de Live- workshop opnames.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Mensen die graag op de hoogte blijven van de volgende gratis avondworkshops kunnen zich best opgeven voor de Nieuwsbrief.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

  1. Dankjewel voor de krachtige en liefdevolle meditatie van de dagworkshop .
    Het doet iets met me …en dit op een moment dat ik vroeg!

    Van harte,
    Leen

Speak Your Mind

*