Vind je eigen krachtplaats (VIDEO) – door Griet

Graag neem ik je mee naar de plek waar ik enorm veel inzichten, healing en klaarheid heeft ontvangen… Ergens op de top van een berg in Italie.

De natuur en deze kleine heilige plekken hebben zoveel kracht in zich.

Heb jij zo’n plek?
Deel gerust je eigen inzichten en ervaringen hieronder!

Hartegroet,
Roel

PS:

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot bomen. In mijn tienerjaren, toen ik grondig verloren liep, ging ik geregeld naar een schitterende plek met 2 grote eiken op de Kesselberg. Daar zat ik soms een hele nacht en de plek gaf me altijd kracht.

  Enkele jaren geleden, op een moeilijk moment, ben ik terug gegaan en stond er met tranen in mijn ogen toen ik de plek terug voelde. Zoveel herkenning en thuiskomen. En ook die nacht vond ik nieuw kracht en inspiratie!

  Dank je voor het delen!
  Roel

 2. Debbie Pouw says

  Wat een prachtige boodschap Griet en Roel!
  Mijn mooie plek is iedere dag in het park vlak bij mijn huis.
  Er staan grote bomen en de grootste boom sprak tot mij toen ik het heel moeilijk had in mijn leven. Ook het riet wat heen en weer wuift, zo flexibel en ruisend doet mij heel veel. De dieren die ik onderweg tegenkom, je kunt ze niet vasthouden 🙂 ze gaan zo op in de natuur.
  En ook mijn hondje Juul geeft me zoveel!
  Ik ben dankbaar voor alles in de natuur.

 3. Ik heb 16jaar geleden 30 naaldboompjes gepland die op onze bouwgrond stonden,er bleven er maar twee in leven,net vlak naast elkaar,mijn schoonvader en man wezen me er dikwijls op dat die te dicht bij elkaar stonden en wilden die verplaatsen,ik had sterk het gevoel toen dat dat niet mocht en dat die zo dicht bij elkaar moesten staan, nu 16 jaar later zijn het heel hoge bomen geworden,een yang en een ying boom en als ik zelf wat te veel spanningen van rondom mij opgedaan heb of van mezelf dan trekt mij gevoel me daar naar toe, ze geven me rust en een gevoel dat wat ik ook doe dat het goed is en dat ik me zowel met hun wortels als met hun hoge takken mag verbinden,eindelijk weet ik nu waarom die daar naast elkaar hoorden…

 4. nadine bovyn says

  Dankzij de natuur ben ik steeds verder kunnen stappen in mijn leven.
  In de natuur vind ik rust, stilte, schoonheid. Heb al vele mooie plekken mogen ervaren in de natuur. Ik zit nu in mijn tuin één van de hele mooie, wonderlijke plekken. Ben dankbaar hier te kunnen wonen en genieten van de rust, geuren, bomen en planten, gezang van de vogels.

 5. Een jaar geleden ben ik met een oude plastieken kano de Kleine Nete opgevaren, het water, de wind, de bomen, de dieren gaven
  me zoveel kracht dat ik dit nu regelmatig voor dag en dauw doe. Ik ben nu bezig zelf een kano te maken van hout en stof zoals de oude indianen dit plachten te doen. Ik verheug mij er al op om met dit authentiek voertuig spiritueel verrijkende tochten te maken. De natuur fluistert je de meeste antwoorden in.

Speak Your Mind

*