Je droom en de Sjamanistische Workshop “Familie van Licht”

Verschillende mensen spraken ons de afgelopen dagen met veel enthousiasme aan over onze Give-Away. Het is fijn dat we samen hierin de blijdschap kunnen delen. We krijgen immers niet elke dag de kans elke deelnemer van een workshop 25 euro cadeau te geven!

Kortom, we zijn dankbaar dat we dit idee kregen én dat we het waar kunnen maken. Iedereen kan hierdoor genieten van het geschenk en iedereen wordt er beter van.

Zoals beloofd begint vandaag het eerste deel van dit project, waarop je de volgende twee maandagen een vervolg mag verwachten. Indien je nog niet bekend met het project waardoor je een aanzienlijke korting kan ontvangen op onze Sjamanistische Vierdaagse Workshop “Familie van Licht”, lees dan hier
>>>de Spelregels in het eerste artikel van de Familie van Licht Give Away.

 

Dus hier de start van ons project:

“Welke droom die je zelf koestert, wordt het meeste wakker wanneer je denkt aan je deelname aan de workshop “Familie van Licht”? Wanneer je je verbindt met de intentie van deze workshop, wat vertelt die droom je dan over de nieuwe mogelijkheden, kansen of wegen die op je wachten?”

We kijken er naar uit je reactie te lezen en zo te leren over je dromen, wensen en vooruitzichten. Schrijf, zoals we beschreven in de spelregels, een artikeltje van 10 a 20 zinnen, vanuit je eigen ervaring en inzichten.

Laten we de inspiratie delen en zo bouwen aan iets moois!

Je kan je reactie hieronder posten…

Veel inspiratie toegewenst!

Griet en Roel

Comments

 1. Hoi,

  Ik weet niet zeker of de vraag juist begrepen heb, indien dit het geval moest zijn, sorry dan 😀

  Mijn droom voor mezelf, die ik ooit graag zou verwezenlijkt zien:

  Ik zou ooit (en daar blijf ik aan werken tot het ook daadwerkelijk zo zal zijn) over dezelfde liefde willen beschikken als Christus. Jezus is voor mij een stralend voorbeeld van liefde, zegening en vergeving. Het is mijn harte wens om ditzelfde te bereiken.

  Ik heb absoluut geen idee of dit zelfs nog maar in buurt komt als een mogelijk antwoord op de vraag, maar dit is en blijft een droom van mij, een hoger ideaal dat ik graag zou bereiken.

 2. een vriendin says

  dag lieve man,

  ( een ) droom,

  het weder-keren tot de bron van zijn,

  één zijn met al wat is, in alle eenvoud,

  overtuiging, vervuld met-door LIEFDE

  een Universele LIEFDE, bestemd voor

  elkeen,

  iedereen die de kracht van deze LIEFDE

  toelaat

  ervoor openstaan, meer en meer en meer

  voor eeuwig,

  met liefde gegeven
  een vriendin

 3. Herinneren,
  m’n verbinding met de sterren.
  Herinneren,
  zodat ik kan zijn zoals ik bedoeld ben te zijn.
  Herinneren,
  wat diep verstopt zit in mezelf.
  Herinneren,
  hoe ik kan ontwaken… in Schoonheid, Vreugde, Liefde, Licht en Vrede.

  Veel liefs,

 4. Mijn mooiste droom is dat terug een mooi nieuw leven mag leven.
  Tijdens de trancereis naar de onderwereld kreeg ik als krachtdier de ooievaar met de boodschap: je begint en nieuw leven in harmonie met het universum en de natuur.
  Gisteren hebben mijn vriend en ik een perfect huis gevonden. Een huis met een ziel, een heel mooie plek om te genieten van de natuur, de rust en de sereniteit: echt een plek om thuis te komen.
  De kracht van het Licht en de Liefde van vele, vele mensen hebben we ook mogen ervaren toen mijn oudste zoon heel ernstig ziek is. Hij hersteld nu en is heel gelukkig met alle kleine overwinningen.
  Dank jullie allen dat ik di met jullie mag delen
  Warme groeten;
  Nelly

 5. Mijn Ontwakende Droom:

  “Mijn familie van`t Licht,
  die altijd en overal aanwezig is

  tijdens

  elke ademhaling, elke hartslag,
  elk woord, elke blik, elk geluid,
  elk oogcontact, elke maaltijd,
  elke zucht, elk verdriet, elke lach

  elke traan, elke pijn, elke liefde,
  elke vriendschap, elk nu moment…

  voeden… zegenen… danken…

  ontvangen… uitdragen…

  ZIJN”.

  Hartelijk,
  Steven Vrancken

 6. Mijn droom :
  Door dagelijks te trommen komt er een stroom van liefde en vrede in beweging vanuit mijn trom en de moeder trom. Mijn droom is deze zo te mogen inademen dat ik er van mag overstromen, zodat ieder die ervoor open staat hier ook mee in aanraking kan komen , ieder op zijn eigen manier.
  Want ik ben ervan overtuigd dat eens je er door aangeraakt bent, ze alleen nog maar kan groeien. en dat wens ik iedereen toe.
  een heel vriendelijke groet

 7. Laurent Caris says

  Nu ik een gelukkig leven leidt besef ik pas dat ik van bij de geboorte ben weggeschoten als een doelloze pijl. In het begin lijkt die pijl een rechte koers te varen van oneindige veranderingen, maar ook van pijn, eenzaamheid en verlangen, totdat je ouder wordt en merkt dat jouw pijl eigenlijk niet rechtdoor gaat maar in cirkels draait, cirkels van herkenning, wedergeboorte en het telkens opnieuw aangeboden krijgen van kansen. Dus telkens ik nu een verlangen uit het verleden herken besef ik dat er weer een cirkel rond is gemaakt, zoals de droom die ik had om ooit een boek te schrijven. Vaak is deze gedachte teruggekomen maar nu voel ik dat deze cirkel rond wordt en het tijd is om er aan te beginnen. Oude terugkerende dromen zijn als cirkels die rond worden, rijp om geplukt te worden, gerealiseerd en waargemaakt te worden in deze wereld…

  Veel liefde, licht en inspiratie,

  Laurent

 8. Mijn droom….Onze droom,

  Dat ieder wezen zich in alle Vrijheid mag ontwikkelen in Liefdekracht. Dat deze Christuskracht of Boedhakracht overal gezaaid mag worden .Dat Spirit ontkiemd in een Lichtwereld van Vrede, Wijsheid, Vertrouwen , Harmonie, Liefde, Eerbied,Vrijheid. Ik droom dat ieder wezen over deze Lichtwereld droomt en dat we door Samenwerking en Lichtinspiratie deze Goddelijke Lichtwereld scheppen.

  Met Liefde en Vertrouwen groet ik jullie Scheppende Lichtwezens,

  Veronique

Speak Your Mind

*