En we dansen verder op dit wonderlijke pad….

Dit weekend vond de sjamanistische training “Pad van de Gewonde Genezer” plaats in onze workshopruimte. De muurverwarming brandde voor de eerste keer en geeft de ruimte een omhullende warmte. Elke dag opnieuw zijn we dankbaar voor de fijne, stille en veilige energie die deze ruimte uitstraalt.

Ondertussen plaats ik nieuwe items op onze Benefiet veilingsite. Toen we merkten dat er nog healings en deelnames aan klankconcerten en workshops beschikbaar waren besloten we na overleg met de schenkers de veiling nog een tijdje te laten bestaan. De items die erop staan zijn beschikbaar aan een lagere prijs dan de marktwaarde. kan niet meer bovenop een ander bod bieden, de eerste bieder ontvangt het item.

Vanavond en morgen ronden we de laatste voorbereiding voor de indiegogo campagne af om dinsdag in de ether te gaan. Spannend! We kijken er ongelooflijk naar uit, zijn benieuwd, jubelen, twijfelen, lachen, worden stil,…. Het is een intens traject geweest, we hebben hier zo hard aan gewerkt, zijn omringd met zoveel helpende handen en het heeft ons hart geopend tot een dieper commitment in het mee bouwen aan het welzijn van deze planeet aarde. We zijn niet meer te stoppen en dansen verder op dit wonderlijke pad.

Wie zich wil inschrijven voor de mailinglijst van de indiegogo campagne ontvangt 2 gratis geschenken: “Awakening” van Deva Premal en Miten en “Divine Presence”, een 32 minuten durende Live Klanhealing opname.

Vanuit een diep,gevoel van verbondenheid,
Hartegroet,
Griet en Roel.

Speak Your Mind

*