Heilige klanken

Beste vrienden,

De komende week is vervuld van heilige klanken & klankhealing.

Vanavond houden we een drumcirkel voor healing van de aarde en onszelf. Deze gaat door in de Anam Cara yurt en is open voor iedereen.

Vrijdag komen we samen met Patrik Niels in Merlyn voor een Dreamtime Healing-Ritual Healing. Een klankhealing ritueel opgedragen aan de innerlijke stilte.

En zaterdag start de eerste module in de training Spirit in Klank. Deze training is echter wel enkel voor mensen die een basiscursus sjamanisme hebben gevolgd of elders een training ontvingen in het werken met de sjamanistische trancereis.

Je kan hieronder de links vinden naar de betreffende pagina’s.
Wie weet tot gauw!

Trommelen voor Moeder Aarde

Banner Dreamtime Healing

Spirit in Klank

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Speak Your Mind

*