Live workshop opname: Meditatie “Open voor het Levenslicht”

Lieve vrienden,

Op vrijdag 28 juni kwamen een 100 tal mensen samen op de gratis avondworkshop “Ontwaken in de Kracht van je Ziel”. In deze workshop stond je relatie met de ziel, sjamanistische healing, meditatie en gebed centraal. Het eerste uur van deze workshop begeleidde Roel een lange healing meditatie, waarvan je hier een eerste fragment kan beluisteren. Volgende maand zal de volledige opname gepubliceerd worden.

Zoals steeds kan je deze meditatie kan je downloaden in MP3. Links naar alle downloads vind je onder de video. We hopen dat deze je mag vervullen!
Geef gerust onderaan deze pagina je reactie om je ervaring te delen.

“Open voor het Levenslicht”

Live opname en Geleide meditatie 28 juni 2013 – Roel Crabbé

De Mp3 versies van deze opname kan je downloaden op de downloadpagina van de Live- workshop opnames.
Een overzicht van alle opnames vind je op de pagina Anam Cara online meditaties.

Mensen die graag op de hoogte blijven van de volgende gratis avondworkshops kunnen zich best opgeven voor de Nieuwsbrief.

Hartegroet,
Griet en Roel

>> Reacties kan je hieronder posten.
>> Voor het ontvangen van de Blog-Nieuwsbrief kan je rechtsbovenaan deze pagina inschrijven. Zo blijf je via mail onmiddellijk op de hoogte telkens wanneer er een nieuw artikel op de Anam Cara Blog verschijnt.
>> Voor de maandelijkse Anam Cara – Nieuwsbrief kan je inschrijven op de Anam Cara Nieuwsbrief-pagina. Deze Nieuwsbrief geeft een ruim overzicht van onze aktiviteiten, projecten en artikels.
>> Als je dit project graag een steun wil geven is dit heel erg welkom. Meer informatie kan je vinden op de pagina ‘Steun Anam Cara’

Comments

 1. Debbie Pouw says

  Hallo Griet en Roel,
  Ik heb de korte geleide meditatie beluisterd en het was heerlijk. Ik voelde eigenlijk meteen de aanwezigheid van Meester Moria, dit klonk door je stem heen Roel. Ik hoor normaal gesproken nooit meesters, alleen heb ik soms een verbinding met Meester Kuthumi. Dus dit vond ik wel apart. Ik zeilde meteen weg in totale ontspanning.
  Ik ben heel dankbaar <3 Namaste

 2. Diepe dankbaarheid……bij het luisteren van de meditatie ‘Open voor het Levenslicht’

 3. Ik heb net de geleide meditatie beluisterd. Met gesloten ogen vergat ik dat ik achter mijn computer zat en bevond ik mij in de zaal , zoveel twijfels de laatste tijd en schuldgevoel omdat ik niet perfect ben , en dan is er deze meditatie en lijkt alles van me af te glijden , komt er weer dat vertrouwen , komt er ook weer een gevoel van acceptatie van mezelf als leerling van de liefde… Bedankt griet en roel…

 4. Ik voel een grote dankbaarheid dat ik die bijzondere avond mocht meemaken, heb toen de grote kracht van ziel, liefde en licht gevoeld en het opnieuw te kunnen beluisteren helpt me om weer terug naar die essentie te gaan wanneer dat gevoel weer wat verwatert. Dankjewel Roel, wat een bijzondere energie!

  • Dank je voor je fijne woorden Inge! We werken eraan om het gehele eerste deel online te krijgen. We zijn blij te lezen dat dit de kracht weer wakker maakt voor jou. Ga er voor!

Speak Your Mind

*